20 Ιουλ 2016

«Αγαπημένη μου Γιουβέντους άφησε με να φύγω»

Δεν είναι πολλές φορές που και οι τρεις ιταλικές αθλητικές εφημερίδες έχουν το ίδιο πρωτοσέλιδο τίτλο.

Και με την περίπτωση του Πολ Πογκμπά κατάφεραν να το πετύχουν.

Το πιο ρεαλιστικό τίτλο από όλους τον έχει η Gazzetta dello Sport που μεταφέρει την επιθυμία του Γάλλου «Αγαπημένη μου Γιουβέντους άφησε με να φύγω» και από πάνω αναφέρει: Ο Πογκμπά αποφάσισε».


«Ο Πογκμπά επιστρέφει στη Μάντσεστερ για 125 εκατ. ευρώ. Ο σύλλογος που πριν τέσσερα χρόνια τον έχασε τσάμπα, τον αγοράζει με μια μεγάλη μεταγραφή», γράφει στο πρωτοσέλιδό της η Corriere dello Sport.


«Ο Ραϊόλα φέρνει την προσφορά της Μάντσεστερ. Ο Πογκμπά ζήτησε να φύγει», είναι το κεντρικό θέμα της Tuttosport.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


10 σχόλια:

  1. Nαι .. και η Γιούβε θα το παίξει δήθεν λίγο δύσκολη τώρα.. για να κλείσει τα μάτια του κόσμου... Η απόφαση να δοθεί ο Πογμπά έχει παρθεί από καιρό. Το έλεγα πάντα.. Απλά, έπρεπε να το φέρουν σιγά σιγά σιγά και με τρόπο στον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα αυτό που λες. Η δική μας αίσθηση είναι πως η ομάδα ήθελε να τον πουλήσει. Έψαχνε την κατάλληλη στιγμή και τα καλά λεφτά. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Το "αγαπημένη μου" μου άρεσε. Μόνο για τα φράγκα Πωλ νοιάζεσαι τελικά. Δεν σεβάστηκες κανέναν απο αυτούς που σε στήριξαν.Κρεμας την ομάδα τώρα που έβαλε στοχο την κορυφή της Ευρώπης για να πας σε μια ομάδα που πλεον προσπαθεί να ξαναμπεί αρχικά μέσα στις μεγάλες. Οσο για το καραγκιοζακο το μάνατζέρ σου ακόμα και για παίχτη απο τη πριμαβέρα πρόβλημα δημιουργεί ο άπληστος. Ξέρεις μιζαδωρε ποιός να στα φάει τα φράγκα.....κάτι κτήρια με κόκκινους σταυρούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κόψς κάτι ρε μεγάλε, "...πλεον προσπαθεί να ξαναμπεί αρχικά μέσα στις μεγάλες"

      Διαγραφή
    2. Η Γιουνάιτεντ είναι μέσα στις μεγάλες ομάδες. Δεν είναι στα καλύτερα της αλλά δε σημαίνει πως δεν έχει δυναμική. Βέβαια η επιλογή να επιστρέψει εκεί που έφυγε πριν τέσσερα χρόνια ίσως να μην είναι η καλύτερη για τον ποδοσφαιριστή. Ο χρόνος θα δείξει. Forza Juve!

      Διαγραφή
    3. Σαφως και είναι μέσα στις ιστορικότερες ομάδες αλλά αυτή τη στιγμη δεν είναι δυναμη. Αυτό εννοούσα.

      FORZA JUVE!!

      Διαγραφή
    4. Σωστός Alex, αλλά η έλευση Μουρίνιο και οι μεταγραφές που έχουν γίνει ή θα γίνουν, μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση για τους Αγγλους. Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε και έχει γραφτεί σχετικό άρθρο-ανάλυση. Αν γίνουν σωστές κινήσεις, η Γιούβε θα βγει κερδισμένη. Οπότε… Forza Juve!

      Διαγραφή
  4. Πατε καλα ωρε; Ποσα χρονια βλεπετε την ομαδα γενικα; Θα κανει τη δυσκολη λεει. Εδω πουλησε το Ζιζου στα καλυτερα του, στο Πογκμπα θα κολλησει; Στο καλο και να μας γραφεις φιλε. Φερε εδω τα φραγκα να παρουμε 3-4 παιχταραδες εργαλεια και τα λεμε. Δεν εισαι Ρεαλ. Γιουβεντους εισαι. Κοροιδα τους πιανεις μια ζωη. GG

    ΑπάντησηΔιαγραφή