25 Ιουλ 2016

Βερόν: Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν είναι ένα δίδυμο που μπορεί να σου δώσει 50-60 γκολ τη σεζόν!

Ο Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν στηρίζει τη μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους και ανυπομονεί να τον δει δίπλα στον Πάουλο Ντιμπάλα.

Οι μπιανκονέρι ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ένα επιθετικό δίδυμο 100% αργεντίνικο τη νέα σεζόν και ο Βερόν, ως συμπατριώτης τους, μίλησε στην Tuttosport. Ο παλιός άσος των Πάρμα, Σαμπντόρια, Λάτσιο και Ιντερ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κίνηση της Γιούβε να πληρώσει το ποσό της ρήτρας.

«Ποια από τις δύο ομάδες, Γιουβέντους ή Νάπολι, θα βγει κερδισμένη; Αυτή τη στιγμή και οι δύο, στο μέλλον θα δούμε. Ολα θα κριθούν στο γήπεδο. Τα 90 εκατ. ευρώ είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό αλλά ο Ιγκουαΐν είναι ένας μοναδικός μπόμπερ. Είναι ξεχωριστός, ένας πλήρης σέντερ φορ. Εχει τεχνική, φυσική κατάσταση, δύναμη, ταχύτητα, καλός στα σουτ, πανέξυπνος στην περιοχή και έχει τεράστια αίσθηση του γκολ. Τα γκολ πληρώνονται καλά και για αυτό δεν είμαι έκπληκτος από την επένδυση της Γιουβέντους. Οι μπιανκονέρι εξασφάλισαν ένας από τους κορυφαίους του πλανήτη σε αυτή τη θέση», είπε αρχικά ο Βερόν, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ποιος από τους Ιγκουαΐν, Λεβαντόφσκι ή Σουάρες είναι ο καλύτερος.

«Μιλάμε για τους τρεις καλύτερους σέντερ φορ. Ως Αργεντίνος, επιλέγω τον Ιγκουαΐν. Τον ξέρω καλά, είναι καλός χαρακτήρας, παίξαμε ένα Μουντιάλ μαζί», ήταν η απάντηση, για να καταλήξει με ένα σχόλιο για το δίδυμο Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν και τα κέρδη που θα έχει η Γιουβέντους εντός αλλά και... εκτός γηπέδου.

«Εχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και για αυτό πιστεύω ότι θα ταιριάξουν πολύ. Θεωρητικά, είναι ένα δίδυμο που μπορεί να σου δώσει 50-60 γκολ τη σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι στην Αργεντινή όλοι θα θέλουν να βλέπουν τα παιχνίδια τους, η Γιουβέντους θα αυξήσει τους οπαδούς της στην Αργεντινή».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου