25 Ιουλ 2016

Μήπως έχει χαθεί η μπάλα με την αξία των ποδοσφαιριστών;

Είναι μια καλή μεταγραφή ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν; Ναι, κατά τη γνώμη μου, είναι. Είναι μια πολύ ακριβή μεταγραφή. Ναι και σε αυτό.

Αρθρογραφία | Ποδόσφαιρο

Η πλειοψηφία των οπαδών της Γιουβέντους, όπως φαίνεται και από τη ψηφοφορία που διενεργεί το forzajuve.gr θεωρούν πως ο Αργεντίνος είναι μια σημαντική κίνηση. Βέβαια, όπως συμβαίνει σε κάθε αγορά, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο.

Δεν είναι λίγοι, επίσης, αυτοί που πιστεύουν πως δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια για τον Ιγκουαΐν. Έπρεπε να καλυφθεί η ρήτρα από τη στιγμή που η Γιούβε ήθελε να τον πάρει τώρα και ο Ντε Λαουρέντις δεν έμπαινε σε διαπραγμάτευση, αλλά σίγουρα τα 90 εκατ. ευρώ φαντάζει ένα υπέρογκο ποσό.

Οι ομάδες της Ευρώπης δείχνουν να έχουν χάσει τον έλεγχο με τις πωλήσεις και απαιτήσεις που έχουν. Όπως και τα 120 εκατ. ευρώ είναι πολλά και για τον Πολ Πογκμπά. Και δεν έχει να κάνει μόνο με θέματα της Γιούβε. Είναι μια λογική που επικρατεί σε όλες τις μεγάλες ομάδες της γηραιάς ηπείρου όταν πρόκειται να πουλήσουν κάποιον παίκτη τους.

Η Τσέλσι, πριν λίγες ημέρες, χτύπησε την πόρτα της Ρεάλ και πρόσφερε 65 εκατ. ευρώ για ένα πρώην Γιουβεντίνο, για τον Αλβαρο Μοράτα. Και οι Μαδριλένοι απέρριψαν την κουβέντα και θα κάτσουν να συζητήσουν αν έχουν να κάνουν με 75 εκατ. ευρώ. Αξίζει 75 εκατ. ευρώ ο Μοράτα; Μάλλον όχι.

Με αρκετή δόση χιούμορ, αν κοστολογείται 75 εκατ. ευρώ ο Μοράτα, τότε μάλλον πήρε… τσάμπα τον Ιγκουαΐν η Γιούβε και πιθανόν να πρέπει να ζητήσει… 200 εκατ. ευρώ για τον Πογκμπά.

2 σχόλια:

  1. Μη νομίζετε πως η στιγμή που κάποιος παίκτης θα πωληθεί 200εκ είναι πολύ μακρυά...

    Bianconero83

    ΑπάντησηΔιαγραφή