16 Ιουλ 2016

Τι ψάχνει η Γιούβε στη μεταγραφική αγορά και τι ποσά διαθέτει για τις μεταγραφές που απομένουν

Με τους Μίραλεμ Πιάνιτς, Ντάνι Αλβες και Μεχντί Μπενάτια έχουν συμπληρωθεί τα πρώτα κομμάτια του παζλ για τη νέα Γιουβέντους.

Ο Φάμπιο Παρατίτσι, με δηλώσεις του την Παρασκευή, χαρακτήρισε «άγρια τη φετινή μεταγραφική περίοδο», μια τοποθέτηση που μπορεί να ερμηνευτεί κατά το δοκούν. Ακόμη και ως ότι μπορεί η Γιούβε να την κάνει ακόμη πιο άγρια με τις επόμενες κινήσεις της.

Τι θέλει και σε ποιες θέσεις ψάχνουν ποδοσφαιριστές οι νταμπλούχοι Ιταλίας;

Θεωρητικά, με δύο μεταγραφές σε επίθεση και εξτρέμ, καλύπτονται τα κενά και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του. Η ομάδα κινείται για τον αντικαταστάτη του Χουάν Κουαδράδο και του Αλβαρο Μοράτα.

Για την πρώτη περίπτωση, ο Μάρκο Πιάτσα φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί ενώ για τη θέση του φορ, μονοπωλεί τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση Γκονζάλο Ιγκουαΐν, δίχως όμως να μπορούν να γίνουν… προγνωστικά.

Το σίγουρο είναι πως θα ενισχυθεί η Γιούβε σε αυτές τις δύο θέσεις με ποδοσφαιριστές που θα είναι έτοιμοι για πάρουν ανά πάσα στιγμή θέση βασικού. Τα ποσά που αναμένεται να δαπανηθούν δε θα είναι αμελητέα ούτε υπέρογκα. Υπολογίζεται πως για τον καθένα η διοίκηση έχει ετοιμάσει ένα μπάτζετ 20 με 25 εκατ. ευρώ.

Από ’κει και πέρα, οι μπιανκονέρι θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν κάποια καλή -επιπλέον- ευκαιρία ή να επενδύσουν σε κάποιον νέο, χωρίς όμως να το εκβιάσουν. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν φυσικά και οι αποχωρήσεις.

Εννοείται πως όποιος αποχωρεί, θα προχωρά η ομάδα στην αντικατάστασή του. Με τη λογική δεν προορίζεται να φύγει κάποιος πρωτοκλασάτος, όποια επιπλέον ενίσχυση θα έχει να κάνε με παίκτες που θα κάθονται στον πάγκο και η τιμή τη αγοράς τους θα κυμαίνεται από 12 έως 16 εκατ. ευρώ.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου