18 Ιουλ 2016

Πώς η Γιούβε μπορεί να χρεοκοπήσει την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Σε 45 μέρες θα βγει η δικαστική απόφαση για την αποζημίωση που ζητάει η Γιουβέντους από την Ομοσπονδία λόγω των όσων έγιναν το 2006.

Οι μπιανκονέρι έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας 443 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τα γεγονότα του 2006 και την «απονομή» του πρωταθλήματος του 2006 στην Ιντερ.

Βασικό επιχείρημα της Γιούβε, είναι το πόρισμα του εισαγγελέα Στέφανο Παλάτσι το 2011, όταν είχε όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες στη διάθεση του, σύμφωνα με το οποίο οι νερατζούρι έπρεπε να υποβιβαστούν στη Serie B. Τελικά αντί να υποβιβαστούν, πήραν και ένα χάρτινο πρωτάθλημα για... δώρο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε το πρωί της Δευτέρας στη Ρώμη, με τους δικηγόρους της Γιουβέντους από την μία πλευρά και αυτούς των Ομοσπονδία και Ιντερ από την άλλη. Οπως έγινε γνωστό μετά το τέλος της εκδίκασης, το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφαση του αφού πρώτα περάσουν 45 μέρες.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα που βγαίνει από το περιβάλλον του Κάρλο Ταβέκιο, του προέδρου της Ομοσπονδίας, που λέει «αν βγει μια απόφαση υπέρ της Γιούβε, μπορεί να μάς χρεοκοπήσει» και άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει συμβιβασμός.

1 σχόλιο:

  1. Βλεπω τα πρψταθληματα να επιστρεφονται. Αμα παρουμε κ 50 μυρια καλα θα ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή