11 Ιουλ 2016

Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία αρχηγού των οπαδών της Γιουβέντους

Το μυστήριο με την αυτοκτονία του ηγετικού στελέχους των Drughi συνεχίζεται με την αναζήτηση ενός ακόμη αφού υπάρχει θέμα με τα εισιτήρια και την Μαφία.

Χθες γράφαμε για την αυτοκτονία του Ραφαέλο Μπούτσι, γνωστού ως Ciccio, βουτώντας με το αυτοκίνητο στο κενό στην αερογέφυρα της autostrada Τορίνο-Σαβόνα. Είναι το σημείο στο οποίο είχε αυτοκτονήσει το 2000 ο Εντοάρντο Ανιέλι, γιος του Avvocato Τζάνι.

Η αστυνομία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θεωρεί ότι η αυτοκτονία του Ciccio οφείλεται στην κατάθεση του σε εισαγγελέα του Τορίνο μία μέρα πριν, με την οποία η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 18 ατόμων στο Τορίνο για σχέσεις με την Μαφία.

Μία από τις κατηγορίες, είναι για σχέσεις συγκεκριμένων στελεχών της curva Sud της Γιουβέντους με μαφιόζους, στους οποίους προμήθευαν εισιτήρια. Σε τηλεφωνικές συνομιλίες, μάλιστα, που έχουν καταγραφεί, ο μακαρίτης (πλέον) Ραφαέλο Μπούτσι -ο οποίος ήταν ένας από τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τον τομέα των εισιτηρίων για το πέταλο των ultras- ακούγεται να συνομιλεί με τον Μπέπε Μαρότα ζητώντας του εισιτήρια για τα επίσημα (ουσιαστικά προσκλήσεις) για τον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, τον Νοέμβριο του 2013, στον όμιλο του Champions League.

Οπως αναφέρουν πηγές από την αστυνομία, από όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες προκύπτει ότι ο Μαρότα δεν ήξερε για ποιους προορίζονταν τα εισιτήρια που ζητούσε ο Μπούτσι, στον οποίο η Γιουβέντους είχε εμπιστοσύνη και γι' αυτό τον είχε βάλει και σε αυτή τη θέση.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία του Τορίνο αναζητάει ακόμη ένα ηγετικό στέλεχος των Drughi και της curva Sud. Είναι 52 ετών, ονομάζεται Τζεράλντο Μοτσιόλα και είναι γνωστός στο οπαδικό κίνημα ως Dino. Ο συγκεκριμένος είχε επίσης κληθεί για κατάθεση αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ και γενικά την τελευταία εβδομάδα έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Ολα αυτά, γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι στο πλαίσιο έρευνας που κάνουν επί χρόνια οι Αρχές -και τώρα ίσως φτάνει στο τέλος της- για σχέσεις συγκεκριμένων στελεχών της curva Sud της Γιουβέντους με ανθρώπους της Μαφίας.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_633.html
Αυτοκτονία-μυστήριο ενός ηγετικού στελέχους των Ultras της Γιούβε. Μυστήριο υπάρχει γύρω από την αυτοκτονία ηγετικού στελέχους της curva Sud. [Ολόκληρο το θέμα +]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου