24 Ιουλ 2016

Πότε πραγματικά έκλεισε η μεταγραφή του Ιγκουαΐν, το τηλεφώνημα στον Ντιμπάλα και όλο το παρασκήνιο

Η πρώτη επαφή τον Μάρτιο, το «όχι» του Ιουνίου, το «ναι» τον Ιούλιο, το τηλεφώνημα στον Πάουλο Ντιμπάλα. Οι Ιταλοί βγάζουν, σιγά-σιγά, όλο το στόρι με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Το «μπαμ» του καλοκαιριού στην Ιταλία απέχει λίγες μέρες από το να είναι επίσημο, με την μεταγραφή του Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους να είναι η πιο ακριβή που έχει γίνει ποτέ από ιταλική ομάδα και η 2η πιο ακριβή (πίσω από αυτή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ) στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Πώς, όμως, μπήκαν οι βάσεις για να γίνει;

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν ιταλικά ΜΜΕ, η πρώτη φορά που η Γιούβε έριξε γέφυρες προς την πλευρά του Αργεντίνου άσου ήταν τον Μάρτιο, όταν υπήρξε επικοινωνία με τον αδερφό του και μάνατζερ του, Νίκολας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν στο τέλος της σεζόν αλλά ήδη οι μπιανκονέρι είχαν μπει στο μυαλό του Pipita.

Η νέα επαφή, η οποία κατέληξε σε πρόταση, έγινε τον Ιούνιο και η απάντηση του Αργεντίνου ήταν αρνητική, χωρίς όμως να κλείνει την πόρτα. Η διαφορά, άλλωστε, δεν ήταν μεγάλη και το θέμα βασικά ήταν το πώς θα βρεθεί άκρη με τη Νάπολι. Γιουβέντους και Ιγκουαΐν παρέμεναν σε ανοιχτή επαφή και τον Ιούλιο τα πράγματα άρχισαν να μπαίνουν σε μια σειρά.

Η μέρα που ο Αργεντίνος φορ είπε το «si» στην πρόταση της Κυρίας, φέρεται να είναι η 13η Ιουλίου. Ηταν ήδη σαφές, από διάφορες εκατέρωθεν δηλώσεις τις προηγούμενες μέρες, ότι Ιγκουαΐν και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν και στις 13 του μήνα, μετά από συνάντηση που είχε στη Μαδρίτη ο Φάμπιο Παράτιτσι με τον αδερφό-μάνατζερ, ο 28χρονος άσος πήρε την μεγάλη απόφαση: Το μέλλον του θα είναι μπιανκονέρο!

Ο πρώτος που το έμαθε, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa της οικογένειας Ανιέλι, ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα, με τον οποίο ο Ιγκουαΐν έχει καλή φιλία και είναι γνωστό άλλωστε (το είχαν παραδεχθεί αμφότεροι) ότι την περσινή σεζόν μιλούσαν σε εβδομαδιαία βάση και... προκαλούσε ο ένας τον άλλον να σκοράρει καθώς έδιναν τη μάχη του τίτλου.

«Υπομονή λίγες μέρες, έρχομαι στη Γιούβε»«, φέρεται να είναι, σύμφωνα με την La Stampa, η ατάκα που είπε ο Γκονσάλο προς τον Πάουλο, οριστικοποιώντας έτσι την μεταγραφή του στη Γιουβέντους!

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου