19 Ιουλ 2016

Το «μπαμ» της Μάντσεστερ με τον Πογκμπά με μια επένδυση 180 εκατ. ευρώ

Στην Αγγλία και το Μάντσεστερ είναι σήμερα ο Μίνο Ραϊόλα με σκοπό να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Πολ Πογκπά στους κόκκινους διαβόλους.

Το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport είναι αναλυτικό και αναφέρει πως οι Αγγλοι θα προχωρήσουν την πρότασή σου, πιστεύοντας πως θα δελεάσουν και τη Γιουβέντους αλλά και τον ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Μάντσεστερ θα προσφέρει στους μπιανκονέρι 120 εκατ. ευρώ για την αγορά του Γάλλου και 12 εκατ. ευρώ το χρόνο στον ίδιο. Μια επένδυση που συνολικά θα τους κοστίσει, σε βάθος πενταετίας, 180 εκατ. ευρώ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Πογκμπά και η διοίκηση έχει αποφασίσει να υλοποιήσει την επιχείρηση «Πολ Πογκμπά».

Η Γιουβέντους, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, πως έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν σκοπεύει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή της, εκτός κι αν ο ίδιος το θελήσει. Χωρίς να εξηγούν πώς και γιατί, αναφέρουν πως υπάρχει η αίσθηση πως αυτή η λογική έχει… καταρρεύσει και είναι πρόθυμοι στο Τορίνο να κάτσουν στο τραπέζι.

Το σημερινό πρώτο θέμα της Gazzetta dello Sport


Μάλιστα, συνδέει το θέμα με την περίπτωση Γκονζάλο Ιγκουαΐν αναφέροντας πως μέρος των χρημάτων που θα πάρει από τους Αγγλους θα δοθούν στη Νάπολι του Ντε Λαουρέντις για την αγορά του Αργεντίνου επιθετικού.

Βέβαια, μεγάλο ερωτηματικό είναι αν ο Πογκμπά θα θελήσει να πάει σε μία ομάδα που δεν παίζει Champions League αλλά και στην ομάδα που απέρριψε για να έρθει στην Ιταλία και στη Γιούβε.

Το σίγουρο είναι πως η υπόθεση Πογμπά αναζωπυρώνεται από τα ιταλικά ΜΜΕ και σύντομα θα δούμε κατά πόσο έχει βάση ή ένα από τα πολλά τρικ της Gazzetta dello Sport για να δημιουργηθεί θέμα στο στρατόπεδο των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ιταλίας.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου