21 Ιουλ 2016

Η ντρίπλα που θέλει να κάνει η Γιουβέντους στον Ραϊόλα για τη προμήθειά του

Η Γιουβέντους έχει αποδεχθεί ότι ο Πολ Πογκμπά θέλει να πάρει μεταγραφή αλλά θα προσπαθήσει να δυσκολέψει όσο γίνεται τον Μίνο Ραϊόλα.

Οπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, στον μάνατζερ του Γάλλου αντιστοιχεί σχεδόν το 20% του συνολικού ποσού της μεταγραφής και εδώ τώρα υπάρχει θέμα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν αργά το βράδυ της Τετάρτης τα ιταλικά ΜΜΕ, αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβει στα 125 εκατ. ευρώ που ζητάει η Γιούβε, ο Ραϊόλα θα πρέπει να πάρει κάτι παραπάνω από 20 εκατ. ευρώ. Εκεί, λοιπόν, θα παιχτεί όλο το παιχνίδι...

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο του Sky Italia, η Γιουβέντους ζητάει από τους Αγγλους είτε να πληρώσουν αυτοί το ποσό-προμήθεια που αντιστοιχεί στον Ραϊόλα είτε να ανεβάσουν κατά... 20 εκατ. ευρώ την προσφορά τους. Να πάνε δηλαδή στα 140-145 εκατ. ευρώ ώστε να μπουν στα ταμεία των μπιανκονέρι τα 120-125 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα να πάνε στον Ραϊόλα.

Το θέμα, σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο, δεν είναι απλό αλλά μάλλον θα έπρεπε να το περιμένει ο Ραϊόλα. Αφού αυτός έκανε ό,τι μπορούσε για να πείσει τον Πογκμπά να φύγει από την Γιουβέντους, είναι λογικό τώρα οι μπιανκονέρι να κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν όσα μπορούν περισσότερα.

Γι' αυτό, κατέληξε, πέρα από το σημείο-κλειδί που προαναφέραμε, απαιτούν από την Γιουνάιτεντ διάφορα μπόνους για επίτευξη ατομικών και ομαδικών στόχων του Πογκμπά καθώς και έξτρα ποσά από ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του τα επόμενα χρόνια.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου