19 Ιουλ 2016

Ο Μότζι είπε τι θα έκανε αν ήταν στη Γιούβε και είχε να διαχειριστεί τις υποθέσεις Πογκμπά-Ιγκουαΐν

Ο Λουτσιάνο Μότζι τοποθετήθηκε για τα θέματα της επικαιρότητας και έδωσε την συμβουλή του στον Μπέπε Μαρότα.

Ο Lucky Luciano είναι ο άνθρωπος που πούλησε τον Ζινεντίν Ζιντάν το 2001, κάνοντας τον την πιο ακριβή μεταγραφή, παρουσιάζοντας στη συνέχεια μια Γιουβέντους που ήταν ακόμη πιο δυνατή. Τώρα, 15 χρόνια μετά, η πιο ακριβή μεταγραφή μπορεί να γίνει ένας άλλος Γάλλος αν οι μπιανκονέρι αποφασίσουν να πουλήσουν τον Πολ Πογκμπά.

Μιλώντας στον ραδοφωνικό σταθμό Radio Crc της Νάπολη, ο Μότζι κατέθεσε την άποψη του, λέγοντας τι θα έκανε ο ίδιος...

«Αν ήμουν στη Γιουβέντους τώρα, δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου. Δεν θα είχα καμία αμφιβολία για το τι να κάνω. Θα πουλούσα αμέσως τον Πογκμπά για 120 εκατ. ευρώ και θα πήγαινα κατευθείαν να πάρω τον Ιγκουαΐν. Μετά θα πήγαινα στην Πόρτο, θα έπαιρνα τον Ερέρα, θα τον έβαζα στη θέση του Πογκμπά και κανείς δεν θα καταλάβαινε διαφορά. Ο Ιγουαΐν είναι πολύ πιο καθοριστικός παίκτης, με αυτές τις κινήσεις οι πιθανότητες για την κατάκτηση του Champions League θα αυξάνονταν κατά πολύ».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


1 σχόλιο:

  1. Δυο άρθρα πριν.. άλλα διάβασα και σχολίασα.. τώρα εδώ άλλα λέει;; Γιατί να μην πάρει και με τους δυο το champions και έτσι να βγάλει τα λεφτά που θα έπαιρνε από τον Πογκμπά και τον Ιγκουαίν ;; Και όταν το πάρει ας τον δώσει μερτά.. με 150 εκ πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή