13 Ιουλ 2016

Ο Ιταλός γκολκίπερ που απέρριψε τη Γιούβε για να πάει στην Αστον Βίλα εξηγεί το γιατί

Ξεκίνησε από τη Φιορεντίνα, έκανε ένα πέρασμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γύρισε στην Ελλάς Βερόνα και επέστρεψε πάλι στο Νησί. Για να αγωνίζεται με τα χρώματα της Αστον Βίλα.

Ο 21χρονος γκολκίπερ Πιερλουίτζι Γκολίνι, με δηλώσεις του σε βρετανικά ΜΜΕ, ισχυρίζεται πως απέρριψε τη Γιουβέντους και επέλεξε τη νέα του ομάδα γιατί αυτή έδειξε πως τον θέλει περισσότερο.

«Είναι αλήθεια πως η Γιουβέντους με ήθελε αλλά το ενδιαφέρον στην Αστον Βίλα ήταν πιο πειστικό. Ήταν αποφασισμένοι να πάρουν την υπογραφή μου», είπε στη Birmingham Mail και πρόσθεσε: «Για μένα αυτό ήταν το σημαντικότερο. Όταν κάποιος σε θέλει πραγματικά και πιστεύει σε σένα, είναι το σημαντικότερο».

«Με τη Γιουβέντους έπρεπε να γίνουν πολλά πράγματα και αν ήθελα να δω την κατάληξη, έπρεπε να περιμένω μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Το ενδιαφέρον της Βίλα ήταν συγκεκριμένο. Πιστεύω, επίσης, ότι ο Μπουφόν θα παίξει ακόμη δύο χρόνια», πρόσθεσε.

Η αλήθεια είναι πως δεν απορρίπτεις τη Γιουβέντους, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, έτσι εύκολα. Εξήγησε το σκεπτικό του ο μικρός και ο χρόνος θα δείξει εάν πήρε τη σωστή απόφαση. Καλή του επιτυχία όπως και να ’χει…

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου