Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Και ξαφνικά η περίπτωση του Σιμόνε Τζάτζα απέκτησε διπλό ενδιαφέρον

Η Βόλφσμπουργκ επιβεβαίωσε επισήμως το ενδιαφέρον της για τον Σιμόνε Τζάτζα αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Το όνομα του Ιταλού φορ παίζει τις τελευταίες μέρες για την γερμανική ομάδα και ο αθλητικός διευθυντής της, Κλάους Αλοφς, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του το ενδιαφέρον, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία.

«Ψάχνουμε ενισχύσεις για την επίθεση και ο Τζάτζα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής. Τα πήγε πολύ καλά την τελευταία σεζόν, όπως και στο Euro παρά τον μικρό χρόνο συμμετοχής. Ακόμη, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι ένας επιθετικός που μπορεί να αποδειχθεί ο κατάλληλος αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία συμφωνία».

Η Γιουβέντους, ως γνωστόν, έχει αφήσει το θέμα στον Τζάτζα αφού η πρόταση 25 εκατ. ευρώ που είναι έτοιμη να κάνει η Βόλφσμπουργκ, την καλύπτει. Αν ο Σιμόνε θέλει να πάει στη Γερμανία, οι μπιανκονέρι θα πάρουν τα 25 εκατ. ευρώ και θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, για παράδειγμα, στην πρόταση για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Αν ο Τζάτζα αρνηθεί να πάει στη Βόλφσμπουργκ, ενδέχεται να συμπεριληφθεί -ως έμψυχο αντάλλαγμα- στην πρόταση της Γιούβε προς τη Νάπολι για τον Αργεντίνο φορ.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου