4 Ιουλ 2016

Θα τον κρατήσει ή θα δεχτεί την πρόταση ο Αλέγκρι;

Το μεταγραφικό παζάρι εκτός από αγορές, εμπεριέχει και πωλήσεις. Και όπως αναφέρει το Calciomercato αναμένεται τις επόμενες να έρθει στα γραφεία της Γιουβέντους πρόταση για Ιταλό ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Στέφανο Στουράρο και το φλερτ από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Το ρεπορτάζ των Ιταλών δημοσιογράφων αναφέρει πως οι Ρώσοι θέλουν να τον εντάξουν στη μεσαία γραμμή της ομάδας τους και θα καταθέσουν πρόταση στη Γιουβέντους.

Ο ατζέντης του Στουράρο έχει τονίσει πως ο πελάτης του βλέπει το μέλλον του στο Τορίνο. Το θέμα είναι ποια είναι η άποψη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Στέφανο Στουράρο είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ζενίτ


Η αξία του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στο ανώτατο επίπεδο από τη στιγμή που είναι μέλος των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ιταλίας και η Γιουβέντους ξέρει καλά πως ίσως τώρα είναι κατάλληλη στιγμή για να τον πουλήσει και να φέρει λεφτά στα ταμεία της.

Ο Στουράρο συμμετείχε στο Euro, έχει βοήθησε τους μπιανκονέρι σε Ιταλία και Ευρώπη και ίσως να είναι καλό το τάιμινγκ για μια πιθανή μεταγραφή. Η μπάλα πάει στον προπονητή της ομάδας καθώς εκείνος θα αποφασίσει αν τελικά έρθει στο Τορίνο μια πρόταση που θα ξεπερνάει τα 16-17 εκατ. ευρώ.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου