7 Ιουλ 2016

Οι Αγγλοι της Γουέστ Χαμ βγάζουν στη σέντρα τον Τέβες χαρακτηρίζοντάς τον λίγο-πολύ… φραγκοφονιά

Πέρσι το καλοκαίρι, ο Κάρλος Τέβες αποφάσιζε να φύγει από τη Γιουβέντους για να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Μπόκα.

Η είδηση πως ο Αργεντίνος απέρριψε πρόταση της Γουέστ Χαμ, βάζει σε ένα άλλο επίπεδο το σκεπτικό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Βρετανοί πλησίασαν τον Τέβες για τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Κι αν κάποιος δεν το θυμάται, η Γουέστ Χαμ ήταν η ομάδα που έφερε τον Τέβες στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Τέβες δεν απέρριψε την πρόταση για τους λόγους που θα περίμεναν όσοι τον παρακολουθούν, για να παραμείνει εκεί που ήθελε δηλαδή, στην Μπόκα, αλλά γιατί δεν μπορούσαν να του καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του συμβολαίου του.

Μάλιστα, με δηλώσει τους οι Βρετανοί τον βγάζουν άσχημα στη σέντρα…

Ο Τέβες αξίωσε 9 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό που δεν μπορούσε, φυσικά, να καλύψει η αγγλική ομάδα. «Κάναμε μια προσπάθεια να τον πάρουμε αλλά ζήτησε 250.000 λίρες την εβδομάδα», είπε ο Ντέιβιντ Σούλιβαν, ένας τον ιδιοκτητών της Γουέστ Χαμ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην  Daily Mirror.

«Εκανε δύο εκπληκτικές σεζόν στη Γιουβέντους αλλά πώς μπόρεσε να μας ζητήσει 250.000 λίρες την εβδομάδα;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Του προσφέραμε 150.000 λίρες την εβδομάδα συν τα μπόνους. Σκέφτηκα ότι ήταν μια απίστευτη προσφορά για κάποιον που αγαπάει τη Γουέστ Χαμ. Θα μπορούσε να μας πει πως “αγαπάω της Γουέστ Χαμ αν μου δίνεται 250.00 λίρες την εβδομάδα”. Και όχι απλά πως αγαπάει τη Γουέστ Χαμ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου