28 Ιουλ 2016

Οι δηλώσεις του Ελ Σαραουί που θα… ξενερώσουν τον Τότι

Όταν ο αντίπαλος αναγνωρίζει την ανωτερότητά σου, τότε σημαίνει πως βαδίζεις σε σωστό δρόμο.

Ο Στεφάν Ελ Σαραουί πήρε τη σκυτάλη από τον προπονητή του (που είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό με άκρως κολακευτικά λόγια για τη Γιούβε) και ουσιαστικά αποθέωσε τους μπιανκονέρι για τις φετινές τους μεταγραφικές κινήσεις.

«Νομίζω πως η Γιουβέντους είναι ένα επίπεδο παραπάνω απ’ όλου μας», είπε ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα στη Mediaset και πρόσθεσε: «Πραγματοποίησε μια πολύ σημαντική μεταγραφή (αναφερόμενος στον Γκονζάλο Ιγκουαΐν) και αγόρασε παίκτης παγκοσμίους κλάσης».

Σχετικά με το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε λιγότερο από ένα μήνα, ο Ελ Σαραουί είπε: «Πρέπει να κοιτάξουμε να ξεκινήσουμε δυνατά γιατί η Γιουβέντους είναι πολύ ισχυρή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα δούμε τι θα πετύχουμε».

Σίγουρα αυτές οι δηλώσεις δε θα αρέσουν στον Φραντσέσκο Τότι που πρόλαβε να κατηγορήσει τον Αργεντίνο για την επιλογή του.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_211.html
Ρεσιτάλ ειλικρίνειας και αντικειμενικότητας από τον Σπαλέτι για Γιούβε και Ιγκουαΐν. Σε ένα ρεσιτάλ λογικής και αντικειμενικότητας προέβη ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_474.html
Η μπηχτή του Τότι για τον Ιγκουαΐν. Ο Φραντσέσκο Τότι αποφάσισε να σχολιάσει, χωρίς να τον κατονομάσει, τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν για τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους. [Ολόκληρο το θέμα +]






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου