28 Ιουλ 2016

Πότε κατάλαβε ο Ιγκουαΐν πως γι’ αυτόν τελείωσε η Νάπολι και το μήνυμα που στέλνει στους τιφόζι του νότου

Όπως ήταν φυσικό, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αναφέρθηκε αρκετές φορές κατά την παρουσίασή του στη Νάπολι, τον πρώην προπονητή του, τους οπαδούς της και τον Ντε Λαουρέντις.

Ας δούμε ποιες ήταν οι απαντήσεις που έδωσε ένας ποδοσφαιριστής που πλέον στο νότο θεωρείται «προδότης».

Για τους οπαδούς της Νάπολι: «Εμεινα σιωπηλός αυτές τις ημέρες αλλά τώρα θα μιλήσω. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στη Νάπολι, δεν έχω να πω κάτι άλλο παρά να ευχαριστήσω τους Ναπολιτάνους για όλη την αγάπη που μου έδωσαν. Πήρα, όμως, μια απόφαση για δικούς μου λόγος και τώρα σκέφτομαι τη Γιουβέντους, στην οποία είναι το παρόν και το μέλλον για μένα. Θέλω ξανά να ευχαριστήσω τους Ναπολιτάνους γιατί ήταν υπέροχοι μαζί μου. Καταλαβαίνω ότι είναι εκνευρισμένοι τώρα, έχω δει τι γίνεται στην πόλη αυτές τις ημέρες αλλά πήρα μια απόφαση που έπρεπε να πάρω και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Για το παράπονο του Μαουρίτσιο Σάρι επειδή δεν τον ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι φεύγει από τη Νάπολι: «Ηταν επιλογή μου να μείνω ήρεμος, σιωπηλός, να απολαύσω τις διακοπές μου με την οικογένεια μου, τους φίλους μου, να ηρεμήσω. Εχω μόνο καλά λόγια για τον Σάρι, ήταν ένας σπουδαίος προπονητής για μένα, με βοήθησε πάρα πολύ και του στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά. Αν είναι θυμωμένος, του ζητάω συγγνώμη, έχω μόνο καλά λόγια για αυτόν».

Για το αν έχει να πει κάτι στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις: «Οχι. Μαζί του δεν είχα καμία σχέση γιατί ο τρόπος σκέψης του δεν είναι και ο δικός μου τρόπος σκέψης. Μόνο αυτό. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, παρά μόνο ότι η απόφαση που πήρα οφείλεται κατά κάποιο τρόπο και σε αυτόν, είναι σαν να με έσπρωξε προς αυτή την απόφαση. Είμαι ευτυχισμένος επειδή βρίσκομαι εδώ και θέλω πλέον να ευχαριστήσω τη διοίκηση που βρήκα εδώ, όλα όσα έκαναν για να με αποκτήσουν. Σκέφτομαι μόνο τη Γιουβέντους πλέον».

Για το πότε κατάλαβε ότι τελείωσε η Νάπολι για αυτόν: «Οταν τελείωσε η περσινή σεζόν, κατάλαβα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον για κάποιους σοβαρούς λόγους, για κάποια πράγματα που είχαν προηγηθεί. Ευχαριστώ τους τιφόζι της Νάπολι και τους συμπαίκτες μου εκεί».

Για το αν θα μπορούσε να του αλλάξει άποψη ο Ντε Λαουρέντις: «Ευχαριστώ τους τιφόζι της Νάπολι και τους συμπαίκτες μου, όχι αυτόν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είχα πλέον καμία σχέση μαζί του, δεν μπορώ να το πω πιο ξεκάθαρα. Δεν ήταν σωστός απέναντι μου, δεν είχαμε καμία σχέση, δεν ήθελα να μείνω ούτε ένα λεπτό ακόμη μαζί του. Δεν μπορώ να σας το πω πιο ξεκάθαρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση της Γιουβέντους για όσα έκανε για να με αποκήσει, είμαι ευτυχισμένος για το γεγονός ότι είμαι εδώ και θέλω να αποδείξω ότι δεν έκαναν λάθος που έδωσαν τόσα χρήματα για μένα».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου