14 Ιουλ 2016

Αυτό είναι το deal της Γιούβε με Μπενάτια-Μπάγερν Μονάχου

Ο Μεχντί Μπενάτια είναι ήδη στο Τορίνο ενώ η Γιουβέντους φέρεται να πέτυχε το deal που ήθελε.

Τετάρτη βράδυ η οριστική συμφωνία, Πέμπτη πρωί ο Μπενάτια προσγειώθηκε στο Τορίνο και είναι ήδη στο JMedical για ιατρικές εξετάσεις πριν τις υπογραφές. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια με ετήσιες απολαβές 2,9 εκατ. ευρώ, που θα μπορούν να φτάσουν στα 3,2 με τα μπόνους. Στην Μπάγερν έπαιρνε 4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Το τετραετές συμβόλαιο πάντως, θα μπει σε ισχύ αν η Γιουβέντους αγοράσει τον Μπενάτια το επόμενο καλοκαίρι. Η Μπάγερν ήθελε πώληση, οι μπιανκονέρι δανεισμό με οψιόν αγοράς, η συμφωνία φαινόταν πως θα βρεθεί με δανεισμό και ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς αλλά στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι η συμφωνία είναι διαφορετική.

Το Sky Italia μιλάει για δανεισμό έναντι 3 εκατ. ευρώ και οψιόν αγοράς για άλλα 17, η Gazzetta dello Sport για δανεισμό έναντι 2 εκατ. ευρώ και ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς για άλλα 18, με τη διαφορά όμως ότι η αγορά θα είναι αναγκαστική μόνο αν ο Μπενάτια πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Δεν έχουν και μεγάλες διαφορές τα δύο ρεπορτάζ αλλά αν ισχύουν ή όχι θα φανεί μόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση της Γιουβέντους.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου