14 Ιουλ 2016

Πωρωτική δήλωση Λιχτστάινερ για πρωτάθλημα και Champions League

Ο Στέφαν Λιχτστάινερ οριστικοποίησε την παραμονή του στη Γιουβέντους, με την οποία θέλει να πάρει όλους τους τίτλους.

Φαινόταν εδώ και καιρό ότι ο Ελβετός θα παρέμενε μπιανκονέρο και τώρα είναι δεδομένο, μετά τις δηλώσεις του στο περιοδικό Calcio2000.

«Το να αυξήσεις την ποιότητα αυτής της Γιούβε δεν είναι εύκολο γιατί ήδη υπάρχει ένα πολύ δυνατό γκρουπ, το οποίο έχει αποδείξει ότι έχει σπουδαία ποιότητα τεχνική και ηθική, όπως και χαρακτήρα. Θέλω να κατακτήσω περισσότερα από... επτά πρωταθλήματα με τη Γιούβε» είπε σχετικά ο Λιχτστάινερ, για να αναφερθεί μετά στο Champions League.

«Το να πας στον τελικό και να χάσεις, πονάει. Ακόμη κι αν απέναντι σου έχεις μια σπουδαία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Μας έλειψε και λίγη τύχη αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τη διαφορά στο Champions League την κάνουν οι λεπτομέρειες. Αυτό το είδαμε και στο Μόναχο με την Μπάγερν, όπου πρακτικά είχαμε προκριθεί και μετά μια ολιγωρία και... Ακόμη το σκέφτομαι αυτό το ματς και από αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά φέτος γιατί στο Μόναχο καταλάβαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε. Το βασικό μας λάθος, όμως, ήταν η ήττα στη Σεβίλλη που μας στέρησε την 1η θέση στον όμιλο. Οπως και να έχει, κόντρα στη Μπάγερν καταλάβαμε σε τι επίπεδο είμαστε και το Champions League πλέον δεν είναι μόνο ένα όνειρο αλλά ένας στόχος».

Για τον Μαξ Αλέγκρι είπε ότι είναι «πάρα πολύ καλός προπονητής, έξυπνος και πολύ ανθρώπινος» ενώ κατέληξε απαντώντας στο αν νιώθει πλήρης με όσα έχει πετύχει: «Νιώθω πλήρης, αν και το να κατακτήσω το Champions League...».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου