22 Ιουλ 2016

Το τρίγωνο Τορίνο-Παρίσι-Νάπολη και στη μέση και ο… Καβάνι

Ενα... μεταγραφικό τρίγωνο Τορίνο-Νάπολη-Παρίσι περιγράφεται σε ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport.

Το forzajuve.gr είχε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα ότι αν ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις καταλάβει ότι οι φήμες για Ιγκουαΐν-Γιούβε δεν είναι απλά φήμες αλλά υπάρχει όντως ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στις δύο πλευρές, θα προσπαθήσει να πουλήσει στο εξωτερικό και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ξεχνώντας τα όσα λέει για την ρήτρα.

Τώρα, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται από την Gazzetta dello Sport που γράφει, ουσιαστικά, το ίδιο πράγμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο πρόεδρος των παρτενοπέι έχει αντιληφθεί ότι όντως ο Αργεντίνος φορ έχει δώσει το «ok» στους μπιανκονέρι και γι' αυτό αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική.

Για τη Γιουβέντους υπάρχει μόνο η ρήτρα, για ομάδες του εξωτερικού είναι διατεθειμένος να συζητήσει και για μικρότερο ποσό, ενδεχομένως και με κάποιον παίκτη ως αντάλλαγμα.

Το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport υποστηρίζει ότι ενδεχομένως για αυτό έχουν κυκλοφορήσει ξανά κάποιες φήμες για την Παρί Σεν Ζερμέν και σε μια τέτοια περίπτωση, συμπληρώνει, οι μπιανκονέρι είναι έτοιμοι να κάνουν κίνηση για τον πρώτο τους στόχο όταν έμπαινε το καλοκαίρι: Τον Εντίνσον Καβάνι.

Η βασική εκτίμηση της εφημερίδας, πάντως, είναι ότι ο Μπέπε Μαρότα σχεδιάζει την επόμενη κρούση στη Νάπολι για τον Ιγκουαΐν. Οπως και να έχει, οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου