22 Ιουλ 2016

Η ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει ο Ραϊόλα

Ο Μίνο Ραϊόλα δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά αλλά το καλό των παικτών που εκπροσωπεί και εξήγησε γιατί η Γιουβέντους νικάει.

Ο διαβόητος μάνατζερ, όπως έχουν καταλάβει όλοι, θέλει πολύ και δουλεύει εδώ και καιρό την μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ. Αυτό, όμως, δεν έχει καμία αξία για τον ίδιο, όπως είπε στην Corriere dello Sport.

«Είμαι στην υπηρεσία των παικτών μου, στους οποίους δίνω τα πάντα, δίνω το 150%. Είμαι υπερήφανος όταν κάνω το καλό για αυτούς και δεν με ενδιαφέρουν οι θυσίες που κάνω ή τα λεφτά που παίρνω. Αυτό δεν μετράει. Το σημαντικό για μένα είναι η ποιότητα της δουλειάς και τα αποτελέσματα για τους παίκτες μου», είπε ο Ραϊόλα, ο οποίος στην ερώτηση για το αν ο Πογκμπά όντως ζήτησε να φύγει από τη Γιουβέντους, απάντησε: «Δεν θα απαντήσω, δεν μιλάω για τις δουλειές μου, για κάποια θέματα μιλάω μόνο με τους παίκτες μου».

Οσο για τη Γιούβε και για το γεγονός ότι είναι η μόνη ιταλική ομάδα που μπορεί να παρουσιάζεται ανταγωνιστική στην Ευρώπη, ο Ραϊόλα είπε: «Η Γιουβέντους νικάει επειδή είχε την τύχη-ατυχία να βρεθεί στη Serie B. Αναδιοργανώθηκε σε όλα τα επίπεδα, έκανε το γήπεδο της και άρχισε να επενδύει μεταγραφικά τόσο εντός όσο και εκτός Ιταλίας. Αλλες 4-5 ομάδες της Ιταλίας δεν το έκαναν... Επαιρναν τα λεφτά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και δεν έχτισαν τίποτα. Τώρα, αυτές οι 4-5... απολαμβάνουν τους καρπούς της δουλειάς τους... Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάζεις όταν είσαι δυνατός, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί αλλιώς γίνεται πολύ πιο περίπλοκο».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου