5 Ιουλ 2016

Ο τραυματισμός του Στουράρο αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό

Ο τραυματισμός και του Στέφανο Στουράρο φέρνει στην πρώτη γραμμή το θέμα της ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή.

Από την ημέρα που έφυγε ο Αλβαρο Μοράτα, η Γιουβέντους διέρρευσε προς τα ΜΜΕ ότι για το θέμα του αντικαταστάτη του δεν υπάρχει βιασύνη. Ακόμη κι αν δεν το εννοούσαν, τώρα θα το εννούν αν το πουν γιατί προέχει το θέμα της μεσαίας γραμμής.

Η Γιούβε ήθελε να ενισχυθεί εκεί -και το έκανε με τον Μίραλεμ Πιάνιτς- λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Μαρκίσιο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει τέλη Οκτωβρίου.

Επειδή, όμως, κάποιοι ενδέχεται να πουληθούν (Ερνάνες, Περέιρα, ίσως Ασαμόα) αλλά και επειδή ο Κεντίρα επιβεβαίωσε και στο Euro ότι είναι ευπαθής, ο στόχος είναι να αποκτηθεί ακόμη ένας χαφ.

Και όχι κάποιος πιτσιρικάς όπως ο Μαντραγκόρα, ο οποίος θα κάνει προετοιμασία και μάλλον θα μείνει τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο, αλλά ένας έτοιμος. Για να μπει 11άδα και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Τώρα, υπάρχει αναμονή και ανησυχία και για το θέμα του Στουράρο. Η καλή πρόβλεψη είναι ότι θα μείνει εκτός για ένα μήνα, η κακή για περισσότερο. Προφανώς η σεζόν αργεί να ξεκινήσει, προφανώς επίσης υπάρχει χρόνος για τα μεταγραφικά αλλά είναι προφανές και κάτι άλλο: Οτι δίπλα στους Πογκμπά-Πιάνιτς θα πρέπει να μπει ένας παικταράς.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου