29 Ιουλ 2016

Βιντάλ: Μπορεί να παλέψει για το Champions League η Γιούβε αλλά η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο

Για την ενίσχυση της Γιουβέντους ρωτήθηκε ο Αρτούρο Βιντάλ από τους Ιταλούς δημοσιογράφους και φυσικά απάντησε όπως θα περίμενε ο καθένας.

«Μου λείπει η Ιταλία και πρέπει να το παραδεχτώ αυτό», είπε αρχικά ο Χιλιανός στη Gazzetta dello Sport και συνέχισε: «Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια εκεί και έχω πολλούς φίλους αλλά η γυναίκα μου είναι χαρούμενη στο Μόναχο με τη νέα ζωή που έχουμε ξεκινήσει».

Μιλώντας για τις μεταγραφικές κινήσεις της Γιουβέντους, είπε: «Έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική. Απέσπασε τις υπογραφές πολλών σημαντικών παικτών και αναμφίβολα έχει φτάσει στο επίπεδο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Σίγουρα μπορούν να παλέψουν για το Champions League».

Και έκλεισε λέγοντας: «Αλλά η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και πιο ισχυρή από τη Γιουβέντους όσο ήμουν εγώ εκεί. Αυτός είναι ο λόγος που θέλουμε να κερδίζουμε κάθε τίτλο. Με τον Αντσελότι αυτή η ομάδα μπορεί να γίνει η Νο 1 στην Ευρώπη».


3 σχόλια:

  1. Προς το παρών για το λόγο που έφυγες έχεις αποτύχει. Κάτσε μην κλαις παρέα με τον άλλο καγκουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα διάβασα κι` εγώ το πρωί στη ροζ εφημερίδα.. Δε μας ενδιαφέρει καθόλου η άποψη του Βιντάλ..και καλύτερα να τον αγνοήσουμε τελείως σε όλα τα επίπεδα... FORZA JUVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δες εκεί ρε, φάτσα καραγκιόζη.. που το παίζει και γκόμενος΄..να φάει τις γυναίκες των άλλων! Αν τολμήσει να το κάνει αυτό με καμιά ξανθιά σε κανένα μπαρ στο Μόναχο.., θα του στραπατσάρουν εντελώς την ήδη ασχημόφαρσά του! Από το Τορίν φτηνά τη γλύτωσε εκείνο το βράδυ... Δες εκεί ρε άντρα που το παίζει και γκόμενοσ!!..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή