3 Ιουλ 2016

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τη φιλοσοφία και τις μεταγραφικές εξελίξεις στη Γιούβε

Ο Σάμι Κεντίρα τραυματίστηκε στο Ιταλία-Γερμανία και αυτό εξηγεί και τον τρόπο σκέψης της Γιουβέντους σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Ο Γερμανός ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης και αποχώρησε, με τη διάγνωση του ιατρικού τιμ της Γερμανίας να είναι ότι δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στον ημιτελικό ή ακόμη και τον τελικό, αν προκριθεί η ομάδα του.

Αυτό, δηλαδή η ευπάθεια του Κεντίρα στους τραυματισμούς, είναι που έχουν στο μυαλό τους οι Μαρότα-Παράτιτσι-Αλέγκρι και γι' αυτό ο στόχος είναι η απόκτηση ακόμη ενός χαφ, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη ντυθεί μπιανκονέρο ο Μίραλεμ Πιάνιτς. Αυτό, φυσικά, με τον Πογκμπά στην ομάδα. Γιατί αν αλλάξει κάτι και ο Πολ αποχωρήσει, η Γιουβέντους θα πάει για δύο χαφ.

Ο τρόπος σκέψης είναι ο ίδιος και για τον Μεχντί Μπενάτια, όπως αναφέρουν Sky Italia και Tuttosport. Ο Μαροκινός θα αποκτηθεί, εκτός κι αν στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή, για να δώσει ακόμη μία λύση στο κέντρο της άμυνας.

Ο Κάσερες έφυγε, κάποιος πρέπει να έρθει και αυτός θα είναι ο Μπενάτια, ο οποίος στο μυαλό του Αλέγκρι είναι αυτός που θα δίνει ανάσες στον Μπαρτσάλι. Οπως ο Ρουγκάνι φέτος αντικατέστησε τον Κιελίνι.

Ο Μπαρτσάλι είναι πλέον 35 ετών, ο Κιελίνι είχε αρκετά μυικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν οπότε η Γιουβέντους θέλει -ενώ ήδη υπάρχει ο Ρουγκάνι- να αποκτήσει ακόμη ένα στόπερ αξίας (Μπενάτια) ώστε να είναι απολύτως γεμάτη.

Οπως γεμάτη θέλει να είναι και στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ντάνι Αλβες και την παραμονή του Στέφαν Λιχτστάινερ. Κι όλο αυτό, επειδή ο στόχος είναι η ομάδα να χτυπήσει στα ίσια και τους τρεις τίτλους τη νέα σεζόν.

Και για να γίνει αυτό, καλό θα είναι να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότεροι τραυματισμοί και να μην φτάσουμε πάλι σε ένα ματς με την Μπάγερν, όπου θα πρέπει να λείψουν οι Ντιμπάλα, Κιελίνι, Μαρκίσιο...

Με λύσεις σε όλες τις θέσεις και γραμμές, το rotation θα μπορεί να γίνει πιο εύκολα και έτσι η ομάδα θα είναι πιο φρέσκα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου