20 Ιουλ 2016

Φοβάται ο Μάντζουκιτς την πιθανή έλευση Ιγκουαΐν;

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για τον Μάριο Μάντζουκιτς λόγω της πιθανής απόκτησης του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, σύμφωνα με τον μάνατζερ του.

Τα τελευταία 24ωρα εμφανίστηκαν κάποια δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Κροάτης θα ζητούσε μεταγραφή σε ενδεχόμενη άφιξη του Αργεντίνου αφού θα καταλάβαινε ότι ο χρόνος συμμετοχής θα μειωνόταν. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του Μάντζουκιτς, Ιβάν Τσβέτκοβιτς.

«Ακόμη κι αν έρθει ο Ιγκουαΐν δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ο Αλέγκρι ξέρει καλά τον Μάριο και είναι απολύτως φυσικό η Γιουβέντους να ψάχνει για το καλύτερο μετά την αποχώρηση του Μοράτα. Η σεζόν θα είναι μεγάλη, θα υπάρξουν περισσότερα από 50 ματς σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, άρα θα υπάρξει χρόνος για όλους. Εκτός αυτού, αν έρθει ο Ιγουαΐν, ο Μάριο θα έχει και έξτρα κίνητρο για να δουλέψει ακόμη περισσότερο».

Τέλος, σχολιάζοντας την διαφαινόμενη απόκτηση του Μάρκο Πιάτσα, ο Τσβέτκοβιτς είπε ότι «είναι μια πολύ δυνατή κίνηση από την πλευρά της Γιουβέντους, κάνει δικό της έναν πιτσιρικά με πολύ ταλέντο και εξασφαλισμένο μέλλον».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Για τον Πιάτσα, αν μου επιτρέπετε να σχολιάσω, είναι πάρα πολύ καλός... Τον θεωρώ καλύτερο και από τον Κουαδράδο.. και θα εξελιχθεί πάρα πολύ... Άντε μόλιε εξελιχθεί να τον δώσουμε κι` αυτόν..να πάρουμε κανένα ευρώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις άποψη, χαιρόμαστε να δικαιωθεί. Εξάλλου στη Γιούβε οι περισσότεροι αναπτύσσονται. Forza Juve!

      Διαγραφή