19 Ιουλ 2016

Στο μυαλό του Lucky Luciano για τις περιπτώσεις Πογκμπά-Ιγκουαΐν

Πώς θα χειριζόταν, αλήθεια, τις υποθέσεις Πογκμπά και Ιγκουαΐν ο Λουτσιάνο Μότζι, αν ήταν στη Γιουβέντους σήμερα;

Τον Lucky Luciano τον ξέρουμε πολύ καλά όσοι τον ζήσαμε από την αρχή μέχρι και το τέλος της θητείας του στους μπιανκονέρι. Από το καλοκαίρι του 1994 μέχρι και αυτό του 2006.

Η λογική του Μότζι ήταν ότι πάντα η ομάδα μπαίνει πάνω από πρόσωπα και ότι αυτό που είναι καλό για την ομάδα, δεν χρειάζεται απαραίτητα να αρέσει στον κόσμο όταν γίνεται. Αρκούσε το να είναι καλά, στην εξέλιξη της σεζόν, τα αποτελέσματα. Και ήταν.

Στο Τuttojuve διαβάσαμε ένα θέμα για την επικαιρότητα της Γιούβε και υπήρχε και ένα σχόλιο του δημοσιογράφου για το πώς θα χειριζόταν τα θέματα ο Μότζι. Τον Πογκμπά, για παράδειγμα, το Τuttojuve εκτιμά (και μάλλον έτσι είναι) ότι ο Lucky Luciano θα τον πουλούσε με 120 εκατ. ευρώ, ειδικά αν τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο.

Εκεί που περιγράφεται με ακρίβεια, όμως, ο Μότζι, είναι στο πώς θα χειριζόταν την υπόθεση Ιγκουαΐν. Πώς; Απλό. Θα κατέβαλε την ρήτρα των 94 εκατ. ευρώ στις... 31 Αυγούστου!

Θα τον αποκτούσε στην τελευταία μέρα των μεταγραφών, αφήνοντας τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με 94 εκατ. ευρώ που δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και χωρίς τον καλύτερο του παίκτη!

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. ..και θα έχανε την προετοιμασία της Γιούβε..και το σούπερ καπ... δε συμφωνώ καθόλου... Όσο για τον Πογκμπά.., τότε όποιον πάίχτη αστέρι βγάζουμε, που μπορεί να φέρει λεφτά από το μάνατζμεντ και φήμη από το μπρεστίζ ότι παίζει στην ομάδα να τον δίνουμε... Π.χ. του χρόνου να δώσουμε και τον Ντυμπάλα, μετά τον Ρουγνάνι, τον Πιάτσα, το Βραζιλιάνο αν τον πάρουμε... και θα είμαστε πάντα μια ομάδα στις 10 πρώτες αλλά ποτέ πρώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι μια υπόθεση, περισσότερο με δόση χιούμορ ή εκδίκησης. Αλλά μην ξεχνάμε, ο Μότζι έχει κάνει τέτοια μπαμ την τελευταία μέρα των μεταγραφών (βλέπε Ζλάταν). Forza Juve!

      Διαγραφή