8 Ιουλ 2016

Το ενδιαφέρον της Σίτι θα φέρει αύξηση στον Μπονούτσι

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε επέκταση του συμβολαίου του Λεονάρντο Μπονούτσι με αυξημένες απολαβές.

Η αγγλική ομάδα έκανε πριν λίγες μέρες επίσημη πρόταση 45 εκατ. ευρώ, με την απάντηση της Γιουβέντους να είναι αρνητική. Τώρα η Σίτι είναι διατεθειμένη να επανέλθει με νέα πρόταση 60 εκατ. ευρώ αφού ο Πεπ Γκουαρντιόλα... λατρεύει τον Μπονούτσι. Και επειδή τον λατρεύει, για να τον πείσει, του προσφέρει πενταετές συμβόλαιο με 8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η διαφορά σε σχέση με τα 3,7 εκατ. ευρώ που παίρνει ετησίως από την Γιουβέντους, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2020, είναι μεγάλη και γι’ αυτό αναμένεται να κινηθούν οι διαδικασίες για αναπροσαρμογή.

Ο μάνατζερ του Μπονούτσι, Αλεσάντρο Λούτσι, είναι στην Αγγλία το τελευταίο διήμερο καθώς είναι μάνατζερ και του Χουάν Κουαδράδο και είναι σε συζητήσεις με την Τσέλσι με στόχο να ολοκληρωθεί η μετακίνηση στη Γιούβε.

Κατά την παραμονή του στην Αγγλία, αναμένεται να ενημερωθεί επισήμως για τη νέα πρόταση της Σίτι και θα τη μεταφέρει στη Γιουβέντους. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Ιταλοί, ο Μπονούτσι είναι αυτονόητο ότι δεν θέλει να φύγει από τους μπιανκονέρι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελε νέο συμβόλαιο. Μια επέκταση του υπάρχοντος, με την Γιούβε να αυξάνει αρκετά τις αποδοχές του, αναγνωρίζοντας έτσι την συνεχή εξέλιξη του και το πόσο απαραίτητος είναι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου