19 Ιουλ 2016

Η «άγρια» και «επιθετική» μεταγραφική περίοδο που έλεγε ο Φάμπιο Παράτιτσι βρίσκεται σε εξέλιξη

Αρνητική θα είναι η απάντηση της Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πολ Πογκμπά.

Η αγγλική ομάδα ζήτησε επισήμως ραντεβού με τους μπιανκονέρι για να συζητήσουν για τον Γάλλο μέσο. Η πρόταση της Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν Ιταλοί δημοσιογράφοι, θα είναι στα 103-104 εκατ. ευρώ.

Οι ίδιοι δημοσιογράφοι, αναφέρουν και την απάντηση που θα υπάρξει σε αυτή την πρόταση. Και θα είναι αρνητική. Σύμφωνα με το Sky Italia, το συγκεκριμένο ποσό δεν είναι αρκετό για να αλλάξει φανέλα στον Πογκμπά ενώ η Γιουβέντους επιμένει ότι δεν είναι πρόθεση της να τον πουλήσει.

Το τελευταίο χρονικά ρεπορτάζ του Sky Italia, στις 15:00 ώρα Ελλάδας, ανέφερε ότι στο Τορίνο έχουν ως στόχο να αποκτήσουν τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν αλλά δε θέλουν να το κάνουν πουλώντας τον Πογκμπά. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί, ή μάλλον για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια της Γιουβέντους, θα συμβεί αν ο Γάλλος πάρει θέση υπέρ της μεταγραφής του.

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα ορίσουν οι μπιανκονέρι το ποσό πώλησης και δεν θα είναι τα 103-104 εκατ. ευρώ αλλά περισσότερα. Οπως και να έχει, αυτή η μεταγραφική περίοδος αρχίζει να αποδεικνύεται «άγρια» και «επιθετική», όπως την χαρακτήρισε πριν λίγες μέρες ο Φάμπιο Παράτιτσι.

Με τα ονόματα των Πογκμπά και Ιγουαΐν να είναι τα πιο καυτά αυτή την στιγμή...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου