27 Ιουλ 2016

Η συνάντηση Ραϊόλα με τον Μαρότα και τα νεύρα του μάνατζερ

Ο Μίνο Ραϊόλα επέστρεψε στην Ιταλία, συναντήθηκε με τον Μπέπε Μαρότα και έφυγε με νεύρα...

Ο μάνατζερ του Πολ Πογκμπά ήταν στο Μαϊάμι τις τελευταίες μέρες για να συζητήσει με τον Γάλλο το θέμα της μεταγραφής του αλλά επέστρεψε στην Ιταλία.

Το απόγευμα της Τρίτης, όπως αποκαλύφθηκε κάποιες ώρες μετά, ο Ραϊόλα συναντήθηκε με τον Μαρότα στο Μιλάνο, όπου ήταν ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους για την κατάθεση του συμβολαίου του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη Lega.

Το θέμα συζήτησης, προφανώς, ήταν αυτό του Πογκμπά, με τους Ιταλούς δημοσιογράφους να υποστηρίζουν ότι ο Ραϊόλα ήταν νευρικός στο τέλος του ραντεβού. Ενδεχομένως επειδή κάποια ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι το θέμα των χρημάτων που πρέπει να πάρει, κάτι περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ δηλαδή, απειλεί να αποδειχθεί σημαντικό εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν δείχνει διατεθειμένη να αναλάβει την πληρωμή του.

Από την άλλη, υπάρχουν και ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία είναι θέμα ημερών ή και ωρών να ανακοινωθεί η μεταγραφή. Οπως και να έχει, οι απαιτήσεις της Γιουβέντους για να πουλήσει τον Πογκμπά είναι γνωστές.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου