23 Ιουλ 2016

Η παρασκηνιακή μάχη Γιουνάιτεντ-Ρεάλ και ο σημαντικός διπλός όρος της Γιούβε για τον Πογκμπά

Μια άτυπη μάχη μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει για  τον Πολ Πογμπά.

Την ώρα που η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει η επικοινωνία μεταξύ των Άγγλων και της Γιούβε συνεχίζεται, στο παιχνίδι μπαίνουν γερά και οι Ισπανοί.

Η Ρεάλ θέλει να πάρει τον Πογκμπά από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτες φέρεται να θέλει να φύγει από το Τορίνο και η Γιουβέντους τον πουλάει. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και με την Μάντσεστερ.

Οι Βρετανοί προσφέρουν περισσότερα χρήματα στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή (13 εκατ. ευρώ το χρόνο) ενώ οι Μαδριλένοι του δίνουν 10 εκατ. ευρώ αλλά το διπλό κίνητρο να αγωνιστεί άμεσα στο Champions League και να δουλέψει με τον Ζινεντίν Ζιντάν, τον οποίο εκτιμά βαθύτατα ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Και στις δύο περιπτώσεις, η Γιουβέντους βάζει ένα σημαντικό διπλό όρο: δεν παραχωρεί τον Πογκμπά για λιγότερα από 120 εκατ. ευρώ και σε αυτά δε συμπεριλαμβάνεται η προμήθεια του Μίνο Ραϊόλα.

Στην ουσία οι μπιανκονέρι εκτοξεύουν την τιμή της μεταγραφής του Γάλλου στα 140 εκατ. ευρώ ώστε να μείνει «καθαρό» το ποσό που θα μπει στα ταμεία τους. Η τελευταία προσφορά που υπάρχει, και απορρίφθηκε, είναι 101 εκατ. ευρώ και εύκολα καταλαβαίνουμε πως οι διαπραγματεύσεις δε θα είναι εύκολη καθώς μιλάμε για αύξηση 40%.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου