24 Ιουλ 2016

Μαραντόνα: Δεν μπορείς να ρίξεις όλο το φταίξιμο στον Ιγκουαΐν

Οι οπαδοί της Νάπολι αναφέρονται ξανά στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε και τη δική του άποψη για την μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Από την ώρα που έγινε γνωστό ότι ο Αργεντίνος φορ θα ντυθεί μπιανκονέρο, στον ιταλικό νότο ρίχνουν διάφορες... ευχές και αναφέρονται στον Μαραντόνα, τονίζοντας ότι μόνο αυτός αγάπησε τη Νάπολι και δεν θα την πρόδιδε ποτέ.

Ηταν αναμενόμενο, επομένως, ότι ο «Ντιεγκίτο» θα έπαιρνε θέση και το έκανε μέσω Facebook, αποφεύγοντας να ρίξει όλο το φταίξιμο στον «Pipita».

«Λυπάμαι για το γεγονός ότι ο Ιγκουαΐν πάει σε έναν άμεσο αντίπαλο, όπως η Γιουβέντους. Δεν μπορείς, όμως, να ρίξεις όλο το φταίξιμο στον ποδοσφαιριστή. Γιατί μπορεί ο ποδοσφαιριστής να έχει τις ευθύνες του αλλά οι πιο χαρούμενοι είναι αυτοί που κάνουν τις δουλειές. Κανείς δεν σκέφτεται τους οπαδούς. Εχω κουραστεί να λέω ότι σήμερα είναι πιο σημαντικό να έχεις έναν καλό επιχειρηματία παρά έναν καλό πρόεδρο. Αυτό δεν συνέβαινε στα χρόνια μου. Κρίμα που η FIFA συνεχίζει να κοιμάται».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου