Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Η συζήτηση που είχε με τις παλιοσειρές της Γιούβε ο Μαρότα πριν κλείσει τον Ιγκουαΐν

Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε με τις... παλιοσειρές της Γιουβέντους πριν αποφασίσει να κλείσει το deal με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, οι μπιανκονέρι είχαν συμφωνήσει εδώ και εβδομάδες με τον Αργεντίνο φορ αλλά τον είχαν στο «περίμενε» καθώς δεν είχαν αποφασίσει οριστικά να πληρώσουν τη ρήτρα στη Νάπολι. Ανεξάρτητα από αυτό, με τα 7,5 εκατ. ευρώ που θα παίρνει ετησίως ο Ιγκουαΐν, θα έχει το υψηλότερο συμβόλαιο στη Γιούβε.

Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Μαρότα μίλησε πρώτα με τους παλιούς της ομάδας, δηλαδή τους Μπουφόν, Κιελίνι, Μαρκίσιο, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, ενημερώνοντας τους για το γεγονός αυτό και θέλοντας να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Απαντες, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και ότι τα αποδυτήρια θα συνεχίσουν να είναι... οικογένεια, όπως συμβαίνει αυτή την 5ετία.

Για τον Μπονούτσι, άλλωστε, υπάρχει η πρόθεση να γίνει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του από την στιγμή που θα παραμείνει στο Τορίνο παρά την πολύ καλή πρόταση που είχε από τους Αραβες της Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου