25 Ιουλ 2016

Η παραμονή των Μαρότα-Παρατίτσι στα γραφεία της Γιουβέντους έχει φουντώσει τα σενάρια για μια σημαντική εξέλιξη

Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παρατίτσι βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα στα γραφεία της Γιουβέντους και τα ιταλικά ΜΜΕ περιμένουν μια σημαντική εξέλιξη.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν οι ιστοσελίδες στην Ιταλία, οι δύο άνθρωποι που καθορίζουν τα μεταγραφικά του συλλόγου, δεν έχουν αποχωρήσει από τη Γκαλιλέο Φεράρις.

Το γεγονός πως και οι δύο είναι ακόμη εκεί, ερμηνεύεται πως κάτι σημαντικό μπορεί να γίνει αυτές τις ώρες. Τι μπορεί να είναι αυτό;

Δύο είναι τα ενδεχόμενα. Ή να βάλουν τις υπογραφές τους ώστε να ενεργοποιηθεί η ρήτρα στη Νάπολι για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν ή να υπάρξει εξέλιξη με το θέμα του Πολ Πογκμπά.

Οι μπιανκονέρι έχουν ήδη την υπογραφή του Αργεντίνου αλλά χρειάζεται να προχωρήσουν στη διαδικασία αγοράς του ώστε να μπορέσουν να τον ανακοινώσουν. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως Τρίτη ή Τετάρτη μπορεί να έρθει στο Τορίνο για να παρουσιαστεί. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν ενεργοποιηθεί η πληρωμή της ρήτρας προς τη Νάπολι.

Το δεύτερο θέμα για το οποίο εικάζεται πως Μαρότα και Παρατίτσι βρίσκονται στα γραφεία της Γιούβε είναι γιατί περιμένουν τη νέα, βελτιωμένη, επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Νωρίτερα, σήμερα Δευτέρα, η Mediaset είχε μεταφέρει την πληροφορία πως οι Αγλλοι αναμένεται να παρουσιάσουν τον Γάλλο την Τετάρτη.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου