28 Ιουλ 2016

Έκλεισε το deal και μεγάλος ιταλικός σύνδεσμος θα εκπροσωπείται πλέον στην Ελλάδα

Πριν λίγες ημέρες, με αποκλειστικό ρεπορτάζ σάς μεταφέραμε την πληροφορία πως ήταν στα σκαριά ένα σπουδαίο γιουβεντίνικο deal με άρωμα… Ελλάδας.

Όπως μαθαίνει το forzajuve.gr, η συμφωνία ολοκληρώθηκε και αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμη και εντός της ημέρας.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή οπαδική κίνηση που αφενός ενδιαφέρει τους οργανωμένους τιφόζι της Γιούβε στην Ελλάδα και αφετέρου είναι μια σημαντική εξέλιξη για το συνδεσμιακό κίνημα των μπιανκονέρι.

Ένας μεγάλος ιταλικός σύνδεσμος με… βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία έδωσε το όνομά του σε ελληνικό κλαμπ και θα έχει πλέον εκπροσώπηση στη χώρα μας. Και κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Πρόκειται αναμφισβήτητα για ιστορική οπαδική στιγμή.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_121.html
Στα σκαριά ένα σπουδαίο γιουβεντίνικο deal με άρωμα… Ελλάδας. Το μάθαμε και σάς το μεταφέρουμε… [Ολόκληρο το θέμα +]






3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα αδέρφια! Μπορούνε να μάθουμε περισσότερο πληροφορίες και τί γίνεται με εγγραφές; Να μην τρέχουμε Ιταλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Alex και forza Juve! Θα βγουν επίσημες ανακοινώσεις από τους αρμόδιους και αυτό που θα κάνουμε εμείς, καθώς το έχουμε εξασφαλίσει, είναι μια συνέντευξη-παρουσίαση όλου του πλάνου.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ παιδιά. Μπήκα και στο σαϊτ του κλαμπ αλλά ουτε εκεί έχει κάτι. Τέλος πάντων, θα περιμένουμε. Δειξαμε υπομονή σε δύσκολους καιρούς της ομάδας οπότε μεταξύ μας καταλαβαίνει ο καθένας τον ενθουσιασμό που επικρατεί πλεον σε κάθε οπαδό της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΜΑΣ και την ανυπομονησία!

      FORZA JUVE!!!!

      Διαγραφή