12 Ιουλ 2016

Γιατί ο Ντε Λαουρέντις δε θέλει η Γιούβε να «χτυπήσει» τον Ιγκουαΐν

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν δε φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίσει στη Νάπολι.

Με διαρροές από το περιβάλλον του, πριν λίγες ημέρες είχε κατακρίνει την τακτική του Ντε Λαουρέντις υπονοώντας πως δεν μπορεί να κοντράρει τη Γιουβέντους στη μάχη του πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιο του Αργεντίνου άσσου λήγει σε δύο χρόνια και όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, θα πρέπει να γίνουν λεπτοί χειρισμοί από τη διοίκηση των Ναπολιτάνων ώστε να καρπωθούν όσα περισσότερα μπορούν.

Από τη στιγμή που ο Ιγκουαΐν δε θέλει να μείνει στο νότο, ίσως είναι προτιμότερο να πουληθεί τώρα γιατί του χρόνου τέτοια εποχή, με τον κίνδυνο να μείνει ελεύθερος σε δύο χρόνια, η τιμή του θα πέσει σε σχέση με φέτος.

Η ρήτρα των 94 εκατ. ευρώ που είχε στο συμβόλαιό του δεν ισχύει πλέον, το χρονικό περιθώριο ενεργοποίησής της εξέπνευσε στο τέλος του Ιουνίου, οπότε ο Ντε Λαουρέντις μπορεί να συζητήσει ξεχωριστά κάθε πρόταση.

Η πιο δυνατή πρόταση που φαίνεται να υπάρχει για τον Ιγκουαΐν είναι από την Αρσεναλ. Οι κανονιέρηδες φαίνεται πως είναι πρόθυμοι να προσφέρουν 60 με 65 εκατ. ευρώ και τον Ολιβιέ Γκιρού. Ένα καθόλου άσχημο σενάριο για τη Νάπολι…

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει σήμερα πως μπορεί η Γιουβέντους να αποτελέσει έκπληξη στην υπόθεση αυτή. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όμως…

Η Γιούβε δύσκολα θα μπει στη διαδικασία να κοντράρει την Αρσεναλ. Το ποσό θα εκτοξευθεί. Από την άλλη, να δώσεις τόσα πολλά χρήματα σε μία από τις ομάδες που θεωρούνται ανταγωνιστές σου στο πρωτάθλημα; Όσο καλό προϊόν κι αν αγοράσεις, σκέφτεσαι διπλά μια τέτοια κίνηση.

Βέβαια, και ο Ντε Λαουρέντις δε θα έδινε με τόση προθυμία τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους. Μια τέτοια κίνηση θα τον έκανε κόκκινο πανί στους οπαδούς των παρτενοπέι. Αφήστε που από Αγγλία μεριά θα βρει σίγουρα περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορεί να του δώσει ο Αντρέα Ανιέλι. Οπότε, θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Ντε Λαουρέντις… βολεύεται που η Γιούβε δε θα έμπαινε σε διαδικασία απόκτησης του ποδοσφαιριστή του.

Πολύ καλός παίκτης ο Ιγκουαΐν και θα ήταν μια εξαιρετική μεταγραφή στην επίθεση της Γιουβέντους αλλά μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουν οι οπαδοί των μπιανκονέρι ένα τέτοιο σενάριο…

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου