12 Ιουλ 2016

Το νέο παπούτσι της Adidas που θα φοράει την ερχόμενη σεζόν ο Πογκμπά

Η Adidas αποκαλύπτει τη Speed of Light, τη νέα σειρά ποδοσφαιρικών παπουτσιών τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν στα γήπεδα τη σεζόν 2016-17 που έρχεται.

Εμπνευσμένη από τα χρώματα που δημιουργούνται από τη διάθλαση του φωτός κατά τη διάρκεια πειραμάτων με την ταχύτητα του φωτός, η σειρά Speed of Light περιλαμβάνει τρεις μοναδικές αποχρώσεις του κόκκινου, του κίτρινου και του μπλε, με βάση τις οποίες σχεδιάστηκαν και οι νέες εκδόσεις των X16+ PURECHAOS, Ace 16+ PURECONTROL και MESSI 16+ PUREAGILITY.



Το X16+ PURECHAOS, φτιαγμένο για τους πιο γρήγορους παίκτες στον πλανήτη, μεταμορφώνεται σε έντονο κόκκινο, το χρώμα που αντιπροσωπεύει την απόλυτη ταχύτητα. Το ελαφρύτερο και πιο αεροδυναμικό ποδοσφαιρικό παπούτσι της Adidas διαθέτει την τεχνολογία αιχμής PURECUT SOCK SYSTEM που καλύπτει τα κορδόνια για να προσφέρει στους παίκτες άψογη εφαρμογή.



Το ACE 16+ PURECONTROL, ένα από τα πιο καινοτόμα ποδοσφαιρικά παπούτσια και το πρώτο παπούτσι υψηλών επιδόσεων στον κόσμο χωρίς κορδόνια, έρχεται σε ένα εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα. Το επάνω μέρος του παπουτσιού από υλικό Primeknit καθώς και η τεχνολογία NON STOP GRIP (NSG) που διαθέτει δημιουργούν μια ασυναγώνιστη επιφάνεια για απόλυτο έλεγχο της μπάλας. Παίκτες όπως ο Πολ Πογκμπά θα αγωνιστεί με το ACE 16 +PURECONTROL στα γήπεδα τη νέα σεζόν.



Το MESSI 16 + PUREAGILITY λανσάρεται σε έντονο μπλε χρώμα. Με σημείο αναφοράς  τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών, το παπούτσι ενσωματώνει ένα πρωτοποριακό σύστημα εσωτερικών κορδονιών, το PURECUT, καθώς και την τεχνολογία SPRINTFRAME και είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαία σταθερότητα και πρόσφυση με το λιγότερο δυνατό βάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου