17 Αυγ 2016

Οι δύο τρόποι για να ντύσει ξανά η Γιούβε τον Κουαδράδο στα ασπρόμαυρα

Το όνομα του Χουάν Κουαδράδο παίζει δυνατά από το βράδυ της Τρίτης και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Η Γιουβέντους δεν έχει παρατήσει το θέμα του Κολομβιανού εξτρέμ, έχοντας όλο αυτό το διάστημα ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του, Αλεσάντρο Λούτσι.

Σύμφωνα με τα χθεσινοβραδινά ρεπορτάζ, στο Τορίνο έχουν σκεφτεί δύο τρόπους για να ντύσουν ξανά μπιανκονέρο τον Κουαδράδο. Είτε πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς αυτή τη φορά, είτε πρόταση για δανεισμό χωρίς οψιόν ώστε να νιώθει ο Αντόνιο Κόντε ότι δεν έχει χάσει 100% τον Κουαδράδο.

Ο οποίος Κουαδράδο, όπως αναφέρει το σύνολο του Τύπου, τα τελευταία 24ωρα πιέζει έντονα τον προπονητή και την διοίκηση της Τσέλσι να δώσουν το «ok» για την επιστροφή του στη Γιουβέντους, η οποία είναι η ομάδα στην οποία θέλει να συνεχίσει.

Ο μάνατζερ του είναι ήδη στο Λονδίνο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις εντός της ημέρας ενώ χαρακτηριστικό του κλίματος που έχει διαμορφωθεί, λόγω και της... μπιανκονέρα στάσης του Κολομβιανού στο όλο θέμα, είναι ότι η Tuttosport στο σημερινό πρωτοσέλιδο της παρουσιάζει σαν σίγουρη την επιστροφή-παραμονή στη Γιουβέντους.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου