10 Αυγ 2016

Φήμες πως ο Ματουϊντί ψάχνει σπίτι στο Τορίνο

Ανοιχτό παραμένει, παρά την επίσημη διάψευση, το θέμα του Μπλες Ματουϊντί, την ώρα που κυκλοφορούν και φήμες για αναζήτηση κατοικίας στο Τορίνο.

Ο πρόεδρος της Παρί Ζερμέν επιχείρησε προχθές να βάλει τέλος στο θέμα Ματουϊντί, λέγοντας πως δεν υπάρχει πρόθεση πώλησης του. Ανεπισήμως πάντως, υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι σχεδόν όλοι σίγουροι ότι ο Μίνο Ραϊόλα -τώρα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή Πογκμπά- θα εντείνει τις προσπάθειες του για να φέρει πιο κοντά τις Γιουβέντους και Παρί.

Παράλληλα, ενώ τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι ανάμεσα σε μπιανκονέρι και Ματουϊντί η συμφωνία θα επιτευχθεί πολύ εύκολα, κυκλοφόρησαν και κάποιες φήμες ότι ο Ματουϊντί τις τελευταίες μέρες ψάχνει σπίτι στο Τορίνο. Οχι ο ίδιος προσωπικά αλλά, σύμφωνα με το ίδιο σενάριο, ένας θείος του που είναι μόνιμος κάτοικος Τορίνο.

Τις προηγούμενες δύο φορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που κυκλοφόρησαν φήμες ή ρεπορτάζ για αναζήτηση κατοικιών, στις περιπτώσεις των Ντάνι Αλβες και Γκονσάλο Ιγκουαΐν, οι μεταγραφές έγιναν. Θα τριτώσει;

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου