14 Αυγ 2016

Αλέγκρι: Θα πάρουμε ποδοσφαιριστή μόνο αν είναι επιπέδου Γιουβέντους, όχι κατώτερο

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για τακτική αλλά και για μεταγραφικά μετά το φιλικό με την Εσπανιόλ.

Αφού χαρακτήρισε σαν μια καλή προπόνηση την αναμέτρηση με τους Ισπανούς και τονίζοντας για ακόμη μία φορά ότι αυτή την στιγμή δεν είναι όλοι οι παίκτες στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης, αφού οι πολλοί διεθνείς είχαν επιπλέον άδεια λόγω του Euro, ο Μαξ εστίασε σε θέματα τακτικής.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι έπαιξε με τρεις μπροστά, έχοντας τον Ντιμπάλα πίσω από τους Ιγκουαΐν-Μάντζουκιτς στο 4-3-1-2, απαντώντας: «Δεν ξέρω αν είναι μια καλή ιδέα αλλά είναι μια ιδέα. Καλή ή όχι, θα φανεί στο γήπεδο. Οι τρεις τους, πάντως, έχουν τα χαρακτηριστικά για να συνυπάρξουν στο γήπεδο αλλά θα χρειαστεί δουλειά από όλους. Με αυτή την επιλογή μπορούμε να έχουμε περισσότερους τεχνίτες στο γήπεδο, περισσότερους παίκτες ανάμεσα στις γραμμές, μπορεί να είναι ένα καλό πλεονέκτημα».

Από εκεί και πέρα, ο Αλέγκρι εξέφρασε την άποψη ότι ο Πιάνιτς μπορεί, με συνεχή δουλειά, να γίνει ένας από τους καλύτερους του κόσμου στη θέση του Αντρέα Πίρλο (πρώτος μέσος μπροστά από την άμυνα), για να μιλήσει στη συνέχεια για μεταγραφικά. Και το μήνυμα που πέρασε προς την διοίκηση, είναι ότι αυτός ή αυτοί που θα έρθουν, θα πρέπει να είναι επιπέδου Γιουβέντους.

«Πάνω από όλα πρέπει να μας ενδιαφέρει να πάρουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στη Γιουβέντους, γιατί αυτή η ομάδα είναι πολύ καλού επιπέδου οπότε το να πάρουμε ποδοσφαιριστές κατώτερους από αυτούς που έχουμε, δεν έχει κανένα νόημα. Αν θα αποκτηθούν δύο ή ένας μέσος; Δεν ξέρω, θα δούμε. Αρκεί και ο ένας, αν μιλάμε για παίκτη επιπέδου Γιουβέντους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου