16 Αυγ 2016

Κιελίνι: Ο χρόνος τελειώνει…

Ως ένα επιπλέον κίνητρο βλέπει τον αγώνα με τη Φιορεντίνα ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Ο έμπειρος αμυντικός της Γιουβέντους, μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, μίλησε για το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος.

«Πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας και να επιστρέψουμε σύντομα στο σωστό επίπεδο. Ο χρόνος τελειώνει και ξεκινάμε με ένα δύσκολο παιχνίδι», είπε ο Κιελίνι και πρόσθεσε: «Οι μισοί από εμάς μπήκαν στην προετοιμασία από νωρίς αλλά η υπόλοιπη ομάδα ενσωματώθηκαν αργά. Μέχρι τώρα δεν έχουμε παίξει με την αρχική ενδεκάδα».

«Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός σε όλους μας με τις μεταγραφές που έγιναν. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και είμαστε πιο ώριμοι», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Κιελίνι στάθηκε και στην περσινή περιπέτεια μέχρι να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα. «Έχουμε μάθει από το κακό ξεκίνημα της προηγούμενης σεζόν. Είμαστε όλοι παλιοί και ξέρουμε τους κινδύνους που κρύβει η Serie A. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα από ό,τι στην προετοιμασία».


2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα παιδιά. Ξέρουμε τπτ για μεταγραφές; Ακούστηκε ο Φαμπρεγκας. Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φάμπρεγκας έχει ακουστεί αλλά εκτιμούμε πως είναι περισσότερο στο πλαίσιο των ονομάτων που ακούγονται και γράφονται. Δε νομίζουμε να γίνει κάτι στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Κουαδράδο ακούγεται πάλι αλλά είναι γνωστές οι δυσκολίες. Νομίζουμε πως κάτι θα πάρουμε για φινάλε. Forza Juve!

      Διαγραφή