28 Αυγ 2016

Τις πιο σοβαρές δηλώσεις τις φύλαξε για το τέλος ο Σιμόνε Τζάτζα

Το κεφάλαιο Σιμόνε Τζάτζα έκλεισε προς το παρόν. Ο Ιταλός επιθετικός ανήκει πλέον, ως δανεικός, στη Γουέστ Χαμ και οι Άγγλοι ενδέχεται να τον αγοράσουν στο τέλος της ερχόμενης σεζόν.

Ο Τζάτζα που πολλές φορές ταλαιπώρησε τη διοίκηση και τους οπαδούς με τις δηλώσεις του όλη την περασμένη χρονιά, ο Τζάτζα που με δικό του γκολ απέναντι τη Νάπολι η Γιούβε πέρασε για πρώτη φορά πρώτη στη βαθμολογία και κατέκτησε το 5ο σερί πρωτάθλημα, φύλαξε το πιο σοβαρό μήνυμά του για το τέλος.

Ο Ιταλός αποχαιρέτησε την ομάδα και τους οπαδούς μέσω των social media. «Το πέρασμά μου από τη Γιουβέντους υπήρξε εξαιρετικό, πέρα από τα συνηθισμένα», έγραψε και συνέχισε:

«Η ομάδα, ο προπονητής και το τιμ του… Ήταν όλα ένα απίστευτο ταξίδι που κράτησε μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Από πλευράς μου, πάντα προσπαθούσα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα και πρόσφερα τις υπηρεσίες μου όποτε μου ζητήθηκε. Μετά από ένα χρόνο λυπάμαι που φεύγω αλλά τώρα με περιμένει μια νέα περιπέτεια. Σας ευχαριστώ όλους για όλους. Και το λέω μέσα από την καρδιά μου».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου