16 Αυγ 2016

Η μικρή… περιουσία που μπορεί να μαζέψει η Γιούβε μέσα σε λίγα 24ωρα

Μια... μικρή περιουσία μπορεί να μαζέψει μέσα σε λίγες μέρες η Γιουβέντους, η οποία πρέπει να κάνει την καλύτερη επιλογή σε ό,τι αφορά την μεταγραφή στο κέντρο.

Για διάφορους λόγους, καλώς ή κακώς, οι Σιμόνε Τζάτζα, Ρομπέρτο Περέιρα και Ερνάνες δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Και αφού δεν υπολογίζονται, στο Τορίνο θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από αυτούς. Αν πιστέψουμε τα τελευταία ρεπορτάζ, θα το πετύχουν αυτό που θέλουν.

Η συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ για τον Σιμόνε Τζάτζα αναμένεται να σφραγιστεί από ώρα σε ώρα και στο ταμείο των μπιανκονέρι θα μπουν, όπως φαίνεται, 25 εκατ. ευρώ.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, στην Ιταλία υπήρξαν ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία τα επόμενα 24ωρα θα πουληθεί στη Γουότφορντ ο Περέιρα για 15 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, στο Τορίνο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση και με τον Ερνάνες, για τον οποίο η Γιούβε θέλει 8 εκατ. ευρώ.

Με λίγα λόγια, από τους τρεις ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, αν και ο Τζάτζα θα μπορούσε να παραμείνει έστω ως τέταρτος επιθετικός, η Γιουβέντους θα εισπράξει 48 εκατ. ευρώ.

Με δεδομένο ότι λεφτά ούτως ή άλλως υπήρχαν στο ταμείο και μπορούν να προστεθούν σε αυτά, είναι λογικό ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι οπαδοί να περιμένουν δύο καλές κινήσεις για την μεσαία γραμμή ώστε η ομάδα να είναι πλήρης παντού. Ή, όπως είπε ο προπονητής, αρκεί και ένας χαφ, αν είναι παικταράς.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου