4 Αυγ 2016

Η καραμπόλα Κομάν-Ματουιντί

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να αγοράσει από τώρα τον Κίνγκσλεϊ Κομάν και αυτό, σύμφωνα με τους Γάλλους, μπορεί να στείλει τον Μπλες Ματουιντί στη Γιουβέντους.

Από το βράδυ της Τετάρτης έχει ξεσπάσει μια φημολογία, σύμφωνα με την οποία οι Βαυαροί θα κάνουν από τώρα χρήση της οψιόν αγοράς του Κομάν. Ο Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, παραχωρήθηκε πέρυσι με διετή δανεισμό στην Μπάγερν για 7 εκατ. ευρώ και η συμφωνία προβλέπει ότι το καλοκαίρι του 2017 οι Γερμανοί θα πρέπει να δώσουν άλλα 21-22 στη Γιουβέντους για να τον κάνουν 100% δικό τους.

Τώρα, με αφορμή και δηλώσεις του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε ότι «είναι πολύ υψηλές οι πιθανότητες να κάνουμε άμεσα χρήση της οψιόν για τον Κομάν», παίζει σοβαρά αυτό το ποσό να μπει άμεσα στο ταμείο των μπιανκονέρι και κάπου εκεί μπλέκει και ο Ματουϊντί.

Συγκεκριμένα, το France Football γράφει ότι ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο βασικός στόχος της Γιούβε για να αντικαταστήσει τον Πογκμπά, ότι ο Μίνο Ραϊόλα έχει αναλάβει να φέρει πιο κοντά τις δύο ομάδες που δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις και ότι αν η Μπάγερν πληρώσει τώρα για τον Κομάν, θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσει η Γιουβέντους στις απαιτήσεις της Παρί και να κάνει δικό της τον Ματουϊντί.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου