26 Αυγ 2016

Μπουφόν: Το Champions League δεν πρέπει να γίνει εμμονή για εμάς

Για την κλήρωση του Champions League μίλησε στην τηλεόραση της Γιουβέντους ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο αρχηγός των μπιανκονέρι, παρά τη βατή κλήρωση, παρουσιάστηκε μετρημένος. «Όλες οι ομάδες είναι μέσα στις δυνατότητές μας αλλά δεν πρέπει να τις υποτιμήσουμε», είπε ο Τζίτζι.

«Δεν μπορώ να πως ποιος είναι ο πιο ισχυρός αντίπαλος. Η Ντιναμό είναι μια ταλαντούχα ομάδα, η Σεβίλλη έχει καθιερωθεί και η Λιόν είναι ένα κομμάτι του γαλλικού ποδοσφαίρου, ακόμη κι αν δε βρίσκεται στο επίπεδο των προηγούμενων χρόνων», συμπλήρωσε ο πορτιέρε της Γιούβε.

«Στα χαρτιά είμαστε η ισχυρότερη ομάδα του ομίλου αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Θα πρέπει να παίξουμε εξίσου καλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια», πρόσθεσε ο αρχηγός.

Όσο για το Champions League και τη διάκριση που ψάχνει η Γιουβέντους, ο Μπουφόν είπε: «Το Champions League δεν πρέπει να γίνει εμμονή για εμάς. Θα ήταν λάθος κάτι τέτοιο».

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ σε όλα από τις 3 πρώτες παραγράφους! Στην 4η ναι, με την έννοια να μην υπάρχει το άγχος με την κακή έννοια, δηλ. να παίζουμε πολύ καλά και επιθετικά και αν δε μας βγει τι να κάνουμε; Αλλά στο να μη γίνει έμμονη ιδέα δε συμφωνώ..Τι δηλ. να πάρουμε μόνο το σκουντέτο; Ε αυτό φέτος, με την ομάδα που έχουμε και αυτούς τους αντιπάλους που έχουμε είναι σχεδόν σίγουρο, άσχετα αν θα είναι ένα , μάλλον, ανυπέρβλητο ρεκόρ, τα 6 σερί πρωταθλήματα.. Με αυτή την ομάδα και αυτούς τους αντιπάλους φέρος -επαναλαμβάνω- και εγώ αν κοουτσάριζα την ομάδα θα το έπαιρνα, εύκολα ή δύσκολα.. και προσφέροντας, επιπλέον, πολύ μεγάλο θέαμα... Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ.. FORZA JUVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή