31 Αυγ 2016

Όταν η Γιουβέντους απογοήτευσε τον Ντιμπάλα για το δικό του καλό…

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής Metro Radio 951, ο Πάουλο Ντιμπάλα απάντησε για τα όσα γράφτηκαν για μια πιθανή μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

 «Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα ήταν μόνο φήμες», είπε ο Αργεντίνος άσσος της Γιουβέντους και πρόσθεσε: «Πάντα υποστήριζα πως είναι σωστό να μείνω στο Τορίνο. Δε θα ήθελα να είμαι η τέταρτη επιλογή στην επίθεση της Μπαρτσελόνα».

Κάνοντας κάποια σχόλια για τα νέα πρόσωπα της ομάδας, ο Ντιμπάλα στάθηκε στον Ντάνι Αλβες αλλά όχι στις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. «Από τότε που ήρθε ο Ντάνι Αλβες στην ομάδα, έχουμε… περισσότερη μουσική. Αλλά τη σωστή στιγμή. Η κατάσταση στα αποδυτήριά μας είναι πολύ σοβαρή».

Μιλώντας για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν και το… lifestyle σπίτι που είχε παρουσιαστεί πως έχει στο Τορίνο, ο Ντιμπάλα είπε: «Η ιστορία για το μέγα-σπίτι του Ιγκουαΐν είναι ένα μεγάλο ψέμα. Μένει σε ένα κανονικό διαμέρισμα, δίπλα σε μένα.

Για τη μη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, αφήνοντας μια πικρία, είπε: «Ήθελα να πάω στο Ρίο. Ήταν μια μικρή απογοήτευση για μένα. Προσπάθησα να πείσω τη Γιουβέντους να με αφήσει γιατί θα ήταν σημαντικό για μένα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου αλλά μου εξήγησαν πως θα είχα φθορά και επιδείνωση στη φυσική μου κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου