19 Αυγ 2016

Τα ραντεβού που έκαναν Μαρότα-Παράτιτσι για έξι μεταγραφικές υποθέσεις της Γιούβε

Γεμάτη μεταγραφικά ραντεβού ήταν η χθεσινή μέρα για την Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Sky Italia, οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι ήταν όλη την Πέμπτη στο Μιλάνο, όπου είχαν μια σειρά από ραντεβού για μεταγραφικά θέματα. Αυτά, σύμφωνα με το Sky, ήταν τα εξής...

Υπήρξε συνάντηση με τον μάνατζερ του Χουάν Κουαδράδο, Αλεσάντρο Λούτσι, με τα νέα να είναι ότι η Τσέλσι έκανε άνοιγμα προς την Γιούβε σε ό,τι αφορά μια συμφωνία που θα προβλέπει αρχικά δανεισμό. Αγνωστο αν μιλάμε για δανεισμό χωρίς οψιόν, για δανεισμό με οψιόν ή για δανεισμό με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς.

Συνάντηση υπήρξε και με εκπροσώπους της Γουότφορντ, σχετικά με το θέμα του Ρομπέρτο Περέιρα. Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει πλέον συμφωνία για 15 εκατ. ευρώ και απομένουν τα τυπικά για να πάει στην Αγγλία ο Αργεντίνος.

Στη συνέχεια, έγινε ραντεβού με τον μάνατζερ Μπρανκίνι, ο οποίος ουσιαστικά δουλεύει για την Μπάγερν Μονάχου στο θέμα του Κίνγκσλεϊ Κομάν. Οι Βαυαροί σκοπεύουν όντως να δώσουν πρόωρα τα 21 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν.

Μαζί με τον Μπρανκίνι ήταν και ο μάνατζερ του Ματία Ντε Σίλιο, ο οποίος όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη Γιουβέντους αφού υπάρχουν οι Ντάνι Αλβες-Λιχτστάινερ ενώ και η Μίλαν δεν δείχνει διατεθειμένη να τον πουλήσει.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Νέλιο Λούκας της Doyen, η οποία έχει μέρος των δικαιωμάτων του Γκαμπιγκόλ. Η Γιουβέντους ενημέρωσε πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για αυτή, την δεδομένη στιγμή, ο επιθετικός της Σάντος. Με τον Λούκας, αφού η Doyen εκπροσωπεί και τον Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς, υπήρξε μια συζήτηση για τον Κροάτη, περισσότερο φιλολογικού χαρακτήρα αφού η Ιντερ δεν πουλάει στους μπιανκονέρι.

Τελευταία συνάντηση, ήταν με μάνατζερ που εκπροσωπούν τον Λουίζ Γκουστάβο, για τον οποίο όμως η Γιουβέντους δεν δείχνει να ενδιαφέρεται αρκετά ενώ δεν έχει υπάρξει και καμία επαφή με την Βόλφσμπουργκ μετά την συμπεριφορά της στην υπόθεση Τζάτζα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου