25 Αυγ 2016

Κίνηση ρεβανσισμού ή τακτικής, η άρνηση Κόντε για Κουαδράδρο;

Όταν ο Αντόνιο Κόντε ήταν στη Γιουβέντους ήθελε διακαώς έναν ποδοσφαιριστή. Τον Χουάν Κουαδράδο.

Οσοι θυμούνται τις μεταγραφικές περιόδους εκείνης της εποχής, με τον Κολομβιανό να αγωνίζεται με τα χρώματα της Φιορεντίνα, ξέρουν καλά πως ο Ιταλός προπονητής πίεζε τη διοίκηση του Αντρέα Ανιέλι για την αγορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Σήμερα, ο Κόντε βρίσκεται σε άλλο στρατόπεδο και έχει τη δυνατότητα να παίζει με τον Κουαδράδο. Αν και δεν τον εμπιστεύτηκε στις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ασκεί πίεση ώστε να μη φύγει με προορισμό το Τορίνο.

Πιθανόν δεν πρόκειται για μια κίνηση ρεβανσισμού, καθώς κανένας προπονητής δε επιδιώκει να κρατήσει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που δεν τον θέλει ή δεν σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει, αλλά για μία κίνηση τακτικής.

Το εμπόδιο του Αντόνιο Κόντε είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σημαντικός λόγος που δεν έχει προχωρήσει το deal μεταξύ Γιουβέντους και Τσέλσι για τον Κολομβιανό.

Τα προβλήματα μεταξύ των δύο ομάδων (δανεισμός με ή χωρίς οψιόν αγοράς) φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί και με τη συμβολή του μάνατζερ του παίκτη αλλά απομένει το τελευταίο και εξίσου σημαντικό βήμα. Να δώσει το «ok» ο προπονητής των μπλε.

Και όπως φαίνεται, ο Κόντε τρενάρει την υπόθεση και δε συμφωνεί με την μετακίνηση του Χουάν Κουαδράδο στο Τορίνο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου