5 Αυγ 2016

Οι χειρισμοί στην υπόθεση Ντράξλερ και πού σκοπεύει η Γιουβέντους

Με επικοινωνιακή μαεστρία χειρίζεται την περίπτωση Γιούλιαν Ντράξλερ η Γιουβέντους.

Ο Γερμανός μέσος που την περσινή σεζόν απέρριψε τους μπιανκονέρι για τη Βόλφσμπουργκ, φέτος θέλει σαν τρελός να μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω και να άλλαζε απόφαση.

Η αλήθεια είναι πως αν η Γιούβε του έκανε ένα μεταγραφικό νεύμα, ο Ντράξλερ θα ερχόταν με τα χίλια στο Τορίνο. Ο ποδοσφαιριστή θα μπορούσε να βοηθήσει τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ιταλίας αλλά η διοίκηση, μέσω το Μπέπε Μαρότα, έδωσε αρνητική απάντηση. «Όχι, ευχαριστούμε», είπε.

Αυτό το έχει διπλή σημασία. Αφενός δε θέλουν στο Τορίνο να φανούν πως… υποκύπτουν στις διαθέσεις ενός ποδοσφαιριστή που πέρσι τους απέρριψε και φέτος τους θέλει. Για μία μεταγραφή, πρώτα αποφασίσει η ομάδα και μετά ο παίκτης.

Αφετέρου, και πολύ σημαντικότερο, η Γιουβέντους δε θέλει να χαλάσει στην παρούσα στιγμή τις σχέσεις της με την Βόλφσμπουργκ παίρνοντας της έναν παίκτη, ακόμη κι αν αυτός θέλει να φύγει.

Με του Γερμανούς υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία για τον Σιμόνε Τζάτζα. Προσφέρουν 25 εκατ. ευρώ και οι μπιανκονέρι θα ήθελαν να τους δώσουν τον Ιταλό επιθετικό. Βέβαια, ο Τζάτζα δε φαίνεται ζεστός σε μια τέτοια μετακίνηση αλλά από την πλευρά της η Γιούβε δεν «ενοχλεί» τη Βόλφσμπουργκ για να κάνει τη δική της δουλειά.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου