3 Αυγ 2016

Οι φήμες, το photoshop και τι πραγματικά συμβαίνει με τη φανέλα του Πογκμπά στο Juve Store

Πριν δύο ημέρες, το forzajuve.gr «έβγαλε» το θέμα πως η Γιουβέντους σκέφτεται να δώσει στον Πάουλο Ντιμπάλα τη φανέλα με το Νο 10.

Πολύ προσεχτικά γραμμένο, το ρεπορτάζ δεν ανέφερε σε κανένα σημείο πως η ομάδα πήρε το Νο 10 από τον Πογκμπά για να το δώσει στον Αργεντίνο. Παρόλα αυτά, σε διάφορα μέσα της Ελλάδας (από μεγάλα ειδησεογραφικά σάιτ μέχρι ερασιτέχνες τους είδους που διατηρούν σελίδες στο facebook)  όχι μόνο διαβάσαμε το αντίθετο αλλά κάποιοι έτρεξαν να δημοσιεύσουν και σχετική φωτογραφία. Μια φωτογραφία που ήταν προϊόν Photoshop.



Η είδηση συνοδεύτηκε και με τη φήμη πως οι μπιανκονερι απέσυραν τη φανέλα του Γάλλου από το juvestore.com και πλέον δεν μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος οπαδός της ομάδας. Αν και όταν συμβεί κάτι τέτοιο, σημαίνει αυτομάτως πως ο Πογμπά πουλήθηκε.

Η σκέψη από την υλοποίηση απέχει αρκετά, βέβαια. Όσο και το... copy-paste από το ρεπορτάζ. Και η φανέλα του Πολ Πογκμπά πωλείται κανονικά μέχρι και αυτή τη στιγμή στο online κατάστημα της Γιουβέντους. Αν θες να παραγγείλεις την εμφάνιση της Adidas με το Νο 10 στην πλάτη και το όνομα του Γάλλου άσσου, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείς να το κάνεις κανονικότητα.



Σχετικά θέματα 

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea_86.html
Το «Νο 10» της Γιούβε βρίσκει νέο κάτοχο. Η Γιουβέντους θα προσφέρει στον Πάουλο Ντιμπάλα νέο συμβόλαιο και τη φανέλα με το Νο10. [Ολόκληρο το θέμα +]







3 σχόλια:

  1. Στη σελίδα ``calciomercato.com`` μπαίνοντας στη Γιούβε, την 1/8 περίπου στις 6 το πρωί έγραφε τα εξής, τα οποία είχα διαβάσει και το ανέφερα κι εδώ, όχι για το νούμερο, αλλά για τη φωτο του Πογμπά, που όπως λένε εδώ αφαιρέθηκε:

    calciomercato.com ‎@cmdotcom


    #Juve, cambio nello store, sparisce la foto di #Pogba

    6:10 PM - 1 Aug 2016
    ULTIMO INDIZIO - Un nuovo indizio, oggi, è arrivato oggi anche dal sito ufficiale della Juventus, o meglio dallo store online del club. Fino a ieri, infatti, nella sezione dedicata alla vendita dei kit maglie compariva la pubblicità della seconda maglia indossata da Pogba. Oggi la foto di Pogba è stata sostitutita da quella di Pjanic che campeggia fra quella della prima maglia con Bonucci e della terza con Dybala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι προφανώς και ό,τι γράφεται δεν είναι πάντα σωστό. Και προφανώς δεν αναφερόταν σε σένα το κείμενο αγαπητέ φίλε. Εσύ είσαι αναγνώστης, δεν έχεις καμία υποχρέωση να διασταυρώσεις οτιδήποτε. Τη γνώμη σου λες και αυτό που άκουσες, διάβασες ή είδες και όλα καλά. Και καλά έκανες μας έγραψες, γιατί μας έδωσες το κίνητρο να το δούμε.

      Οσοι όμως αναπαράγουν θα πρέπει να τσεκάρουν.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Τώρα, μόλις μπήκα στη σελίδα της Γιουβε και στο shop! Η φωτο του Πογμπά υπάρχει με τη δεύτερη γαλάζια γ=φανέλα, ανάμεσα στην πρώτη με τον Μπονούτσι και στη τρίτη με τον Ντυμπάλα! Ίσως τότε να είχε αντικατασταθεί από του Πιάνιτς..., δεν ξέρω γιατί τότε δε μπήκα να το δω!! Πάντως θα ήταν πολύ αστείο να το έγραφαν, γιατί μπορεί ο καθένας να μπει και να το δει... Ίσως να την έβγαλαν ξαναέβαλαν..τι να πω!! Σας ευχαριστώ για την πληροφόρηση.... FORZA JUVE!!!

      Διαγραφή