16 Αυγ 2016

Ετοιμος να αφήσει πίσω τον εφιάλτη των τελευταίων δύο χρόνων ο Ασαμόα

Ο Κουάντβο Ασαμόα αφήνει πίσω του τον διετή εφιάλτη των τραυματισμών και δηλώνει έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Γκανέζος χαφ, που στη Γιουβέντους έγινε και αριστερός μπακ-χαφ, ταλαιπωρήθηκε όσο λίγοι επί δύο χρόνια με συνεχή προβλήματα τραυματισμών αλλά σε αυτή την προετοιμασία όλα πήγαν καλά και ελπίζει η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη.

Μιλώντας στο Sky Italia, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, είπε τα εξής...

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Είμαι έτοιμος να παίξω είτε στο κέντρο είτε στο αριστερό άκρο. Μπορώ να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Προπονούμαι καλά μαζί με τους συμπαίκτες μου, δουλεύουμε καλά για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε: «Επί δύο χρόνια δεν μπορούσα να κάνω προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα, έκανα διαφορετικό πρόγραμμα. Τώρα έκανα κανονική δουλειά και έπαιξα και όλα τα φιλικά. Είμαι χαρούμενος, κυρίως για αυτό, γιατί μου έλειπε αυτή η δύναμη του να προπονούμαι μαζί με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος γιατί όλα πάνε καλά τώρα. Δεν φοβήθηκα ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο αλλά φοβήθηκα για το πότε και αν θα μπορούσα ξανά να προπονηθώ στο 100% με τους συμπαίκτες μου»

Για τους φετινούς στόχους, ομαδικούς και προσωπικούς: «Στόχος μας είναι πάντα το να νικήσουμε. Φέτος έχουμε ως στόχο το 6ο σερί πρωτάθλημα και μετά το Champions League, αυτό που είναι ο μεγάλος στόχος μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και καλύτεροι από πέρυσι. Παίζουμε πάντα για να νικήσουμε, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Οσο για τους προσωπικούς μου στόχους, θέλω φέτος να παίξω περισσότερο από ό,τι τα προηγούμενα δύο χρόνια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου