30 Αυγ 2016

Μόνο ο Κόντε μπορεί να χαλάσει τη μεταγραφή του Κουαδράδο στη Γιούβε

Το τελικό «ναι» του Αντόνιο Κόντε απομένει για να ντυθεί ξανά μπιανκονέρο ο Χουάν Κουαδράδο.

Οι διαπραγματεύσεις της Γιουβέντους με την Τσέλσι συνεχίστηκαν από το πρωί της Τρίτης, με τα ιταλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο Κολομβιανός είναι μια ανάσα πλέον από την επιστροφή του στο Τορίνο.

Οι δύο ομάδες φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς, η οποία όμως θα ενεργοποιηθεί μόνο αν ο Κουαδράδο πιάσει ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Ο ίδιος ο Κολομβιανός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους μπιανκονέρι και απομένει το τελικό «ναι» του Κόντε για να αναχωρήσει ο παίκτης για την πρωτεύουσα του Πιεμόντε.

Οπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί, το θέμα μπορεί να τελειώσει μέσα στις προσεχείς ώρες.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Ο Κόντε είναι τόσο εγωιστής που βάζει τον εαυτό του πάνω απ` όλα! Άρα, το εγωιστικό υποσυνείδητό του σαν προπονητή λέει να μην ενισχυθεί η Γιούβε και πάρει το Τσάμπιονς Λίγκ, για να μη φανεί ότι αυτός δε μπόρεσε να το κάνει όσο ήταν στην ομάδα.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΙΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ` ΟΛΑ.. ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΔΙΧΩΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ..Κ.Τ.Λ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή